Reviews

Consulent Sabine heeft 52 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Sabine,jij bent zo goed! Je vertelde mij zoveel dingen die je echt nooit kon weten!Dankzij jou heb ik enorm veel vertrouwen in de toekomst!Liefs Anneke

Roos - Januari 09, 09:45

Dank je wel lieverd! Voor het mooie review. Ik ben blij dat je met vertrouwen weer naar de toekomst kan kijken

Sabine - Januari 09, 12:17
Ster Ster Ster Ster Ster

December 27 2022, 09:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Hmmm je blijft steeds hetzelfde zien en daar wijk je niet van af. Hopelijk komt er veel duidelijkheid de komende 2 weken. Nog bedankt!

Ani - December 07 2022, 11:32

Ja klopt! Ik blijf bij mij zelf! Dat is wat ik doorkrijg.???

Sabine - December 08 2022, 07:36
Ster Ster Ster Ster Ster

Ani - November 29 2022, 08:24

Gaat helemaal goed komen

Sabine - November 29 2022, 08:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Zwangerschap zag je liggen en heel snel.. Ik bel je zodra het zover is.. Dank je wel voor de mooie voorspellingen.. Wij spreken elkaar gauw.. Knuffel van mij❤?

Vlinder - November 28 2022, 09:46

Je gaat zwanger worden van een jongen staat in de sterren geschreven. Klaver Kind ooievaar boom sterren. Word een gezond kindje ❤️

Sabine - November 29 2022, 08:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Zo! het klopte jonge man en appartement, er gaat iemand een appartement kopen het klopt. Dit kon jij niet weten heb het je niet verteld.. bijzonder mooie constante legging we gaan het zien.thx

Geluksmoment - November 24 2022, 15:26

Bedankt lieverd! Alles gaat uitkomen ?

Sabine - November 24 2022, 16:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Ani - November 11 2022, 22:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Ani - November 11 2022, 22:01
Ster Ster Ster Ster Ster

November 09 2022, 10:04
Ster Ster Ster Ster Ster

November 03 2022, 10:09