Reviews

Consulent Sabine heeft 78 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

woow..ik sprak jou vanochtend en je zei dat je zag dat er wat met zn gezondheid was k kon ‘t opdat moment niet plaatsen omdt ik hem niet spreek,maar hoorde dus net van zn moeder dat hij ziek is ongelofelijk! Ik twijfel nu zekr niet aan jou andere voorspellingen! Vorige kwame ook uit! Toptoptop💕

Anoniem - Januari 15, 19:16

Bedankt voor je vertrouwen ook al is het voor een wat minder leuk onderwerp veel beterschap! Hij komt er wel bovenop.🌞

Sabine - Januari 15, 21:42
Ster Ster Ster Ster Ster

December 21 2023, 19:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Sabine! Ik wou je nog terugbellen, maar je was niet meer bereikbaar..Binnenkort nog online?

Annemie - December 18 2023, 23:23

Dank je wel voor je vertrouwen morgenvroeg ben ik online en in de avond. 🌞😘

Sabine - December 18 2023, 23:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt lieverd. Moet het weer even verwerken (positief) haha. Kijk er zo naar uit❤️❤️❤️

Stier85 - December 18 2023, 21:32

Dat begrijp ik ziet er goed uit❤️❤️❤️

Sabine - December 18 2023, 23:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi Sabine, Kreeg jou niet meer te pakken. Was benieuwd waarom hij muur had getrokken. Xxx

Wi8 - December 13 2023, 10:23
Ster Ster Ster Ster Ster

November 29 2023, 09:35
Ster Ster Ster Ster

Bedankt lieve Sabine voor jou Reading en dat zij gauw contact zoekt met mij en die stap gaat zetten Lieve groetjes Henk

Henk22 - November 02 2023, 21:01

Bedankt voor je lieve review Zij gaat terugkomen. 😇🌞

Sabine - November 03 2023, 08:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor de korte maar mooie gesprek, sorry voor de abrupte einde mijn credits waren op.. maar wauuw het lag er echt heel mooi bij voor ons.. ik hoop dat het allemaal uitkomt ik bel je snel weer voor meer❤️

Anoniem - Oktober 31 2023, 09:53

Hi lieverd Komt sneller uit dan je denkt. Bedankt voor je review ❤️ Gr.Sabine

Sabine - November 01 2023, 09:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Je hebt mijn dag weer goed gemaakt! Blij met de mooie, positieve legging. Tot de volgende. Liefs Xx

HHH - Oktober 25 2023, 10:25

Ik ben blij dat ik je dag goedgemaakt hebt. Daar doen we het voor 🌞

Sabine - Oktober 26 2023, 09:14
Ster Ster Ster Ster Ster

September 06 2023, 09:39