Afwezig

Sabine Eleonora

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Paragnost - Liefdevol en Zuiver - Helderwetend - Heldervoelend - Bewustzijns coach - Narcisme - Seksueel Trauma - Relaties - Seksuele problematiek.

Afwezig

Over mij

Hallo lieverd wees welkom op mijn profiel, ik ben Sabine Eleonora, vernoemd naar mijn oma en niet alleen haar naam maar ook haar mooie intuïtieve gaven heb ik geërfd. Ik ben hooggevoelig, helderwete

Hallo lieverd wees welkom op mijn profiel, ik ben Sabine Eleonora, vernoemd naar mijn oma en niet alleen haar naam maar ook haar mooie intuïtieve gaven heb ik geërfd. Ik ben hooggevoelig, helderwetend en helderziend. Daarnaast ben ik intuïtief coach en opgeleid tot traumaseksuoloog, consulent seksuologie en energetisch therapeut. Ik ben gespecialiseerd in narcisme, relaties, seksueel misbruik en seksuele vraagstukken. Tevens ben ik ervaringsdeskundige in bovengenoemde en geen enkele situatie is voor mij vreemd. Wees welkom met wat voor vraag dan ook. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik graag met mijn gidsen en soms met de pendel of de tarot. Meestal komen er direct inzichten. Tevens kan ik jou heel duidelijk zeggen of iets waar is of niet.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1

Reviews

Consulent Sabine Eleonora heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel sabine goed consult

Anoniem - December 18 2022, 10:06

Dank je wel voor de review lieverd. Fijn weekend. Dikke knuffel?

Sabine Eleonora - December 18 2022, 10:18
Bekijk alle 1 reviews