Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 796 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Sammy 1

Sammy

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Heldervoelend, helderwetend Top Paragnost, HSP, hypnotherapeut, zielsverbindingen, ervaringsdeskundige, kaartleggingen, gezondheid/voeding

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 796 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Heb je vragen over jouw liefdesleven, werk, spirituele ontwikkeling, verleden of belangrijke keuzes in het leven. Ik voel in op jouw situatie, het liefst via een foto of je stem en daarna komen er van

Heb je vragen over jouw liefdesleven, werk, spirituele ontwikkeling, verleden of belangrijke keuzes in het leven. Ik voel in op jouw situatie, het liefst via een foto of je stem en daarna komen er vanzelf gevoelens, energieën en boodschappen door. Ik gebruik o.a. tarot- of lenormand en Pendel als hulpmiddelen. Samen vinden wij inzichten die waarmee stap voor stap jouw levenspad leert ontdekken zodat je de beste keuzes kunt maken. Ik ben paragnost en hypnotherapeut (Balanz Coach). Sinds klein meisje heb ik paranormale gaven. Al op jonge leeftijd zag ik bepaalde dingen bij mensen die ik op dat moment nog niet kon plaatsen. Sinds 15 jaar help ik anderen met mijn gaven bij het vinden van antwoorden en inzichten.

Dus wil je energie of heb je vragen stel ze gerust en ik ben er voor jou!

Lees meer..

Reviews

Consulent Sammy heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Een fijn gesprek met Sammy. Komt gauw bij de kern voelt goed aan en geeft tips. Je hebt echt een gave, je slaat spijkers op zijn kop!

Februari 02 2021, 10:47

Super bedankt Sammy

Sammy - Februari 02 2021, 10:52
Bekijk alle 1 reviews