Reviews

Consulent Samuel heeft 26 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

dzanex - December 27 2023, 12:46

Dank en succes 🍀

Samuel - December 27 2023, 12:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Lis - Oktober 01 2023, 23:35

Samuel - Oktober 01 2023, 23:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Lis - Oktober 01 2023, 23:34

Samuel - Oktober 01 2023, 23:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Lis - Oktober 01 2023, 23:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Anoniem - Oktober 01 2023, 20:19

succes!

Samuel - Oktober 01 2023, 21:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Samuel wist nog precies hoe de situatie is, pakte het zo weer op en heeft zelfs nog buiten de chat aan ons gedacht. Echt een topper!

annemiek - September 29 2023, 00:43

Dank u wel , en graag gedaan

Samuel - September 29 2023, 07:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank om mijn situatie wat te verduidelijken.gaf me een warm gevoel. Ik hoop er een weg in te vinden en hoop dat hij ook een weg inslaat zodat we misschien nog mooi en respectvol kunnen herbeginnen.van harte Veerle

Veerle - September 12 2023, 23:17

dank je en ik zal aan u en jullie denken. liefs Samuel

Samuel - September 12 2023, 23:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor jouw mooie energie en fijne invoelen, Samuel 🙏🏼❤️ ... En jouw zetjes op de topics die we bespraken verwelkom ik ontzettend graag. Alle beetjes helpen, nietwaar? :) liefs 🌈

Anoniem - Augustus 31 2023, 21:54

graag gedaan. ik zal bij je zijn

Samuel - Augustus 31 2023, 21:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn gesprek en ga zeker wat doen met je tips die je me doorgaf. Aangenaam en vlug en heb er alle vertrouwen in. Je hoort me nog terug x groetjes Caroline

prutske - Augustus 23 2023, 12:34

graag gedaan, ik zal heel een duwtje geven

Samuel - Augustus 23 2023, 12:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Augustus 23 2023, 01:41

dank je, ik zal kracht sturen

Samuel - Augustus 23 2023, 01:46