Reviews

Consulent Sara heeft 14 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 25, 10:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn!

Lous - December 15 2022, 22:40

Sara - December 16 2022, 05:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor zojuist! Je was erg stellig in wat je zag in de kaartjes. Ik kom zeker nog een keer terug bij je. ? Liefs H

HHH - December 14 2022, 10:32

Dank je wel

Sara - December 14 2022, 10:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn en bijzonder. Ik heb nog een vraag over gisteren. Wanneer ben je te bereiken. Zo apart dit wat er gebeurde ivm kat.

Lous - November 23 2022, 11:00

Dank je wel

Sara - November 23 2022, 11:14
Ster Ster Ster Ster Ster

STEENgoed..

Vlinder - Oktober 20 2022, 19:51

Dank je wel lieverd ❤

Sara - Oktober 20 2022, 22:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Sara ! Wat ben je een top medium !! Blij met wat je voor me zag ! Ik spreek je weer ! Liefs i

Pip - Augustus 02 2022, 12:24

Dank je wel voor je mooie woorden!! En hoop je snel weer te spreken. Liefs Sara

Sara - Augustus 02 2022, 13:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt Sara voor jouw geduld. Altijd fijn om je te spreken en tot de volgende keer.

Magda - Juli 25 2022, 21:36

Lieverd Bedankt voor je vertrouwen. Je bent een prachtige vrouw. Zeker tot de volgende keer

Sara - Juli 25 2022, 23:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik kan je weer bellen je bent een toppper

eLaaenaa - Juli 07 2022, 22:21

Ik blijf op je wachten

Sara - Juli 07 2022, 22:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Sara Sara Sara, wat ben jij een leuke en bijzondere vrouw. Je bent werkelijk geweldig als medium.

Martijn - Mei 10 2022, 20:55

Dank je wel voor je mooie woorden!

Sara - Mei 12 2022, 20:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn consult! Sara zat meteen in de juiste flow en had meteen door wat er speelt. Knap hoor! Ik hoop dat ik snel iets hoor en dan bel ik je zeker terug! X

EEe - Februari 13 2022, 20:28

Dank je wel, ik hoop met je mee tot snel! X

Sara - Februari 13 2022, 21:12