Shenyen - Box: 616 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Shenyen

Ster Ster Ster Ster Ster
63 reviews

Twin Journey, inzicht in driehoeksverhoudingen, spirituele groei, gids, financieel, inzichten in herhalingspatronen en blokkades

Afwezig

Over mij

Hallo lief mens, Ik zou me allereerst heel graag aan je willen voorstellen. Mijn naam is: Shenyen, mijn naam betekent spirituele vriend. Ik ben Medium, helderziend, helderhorend, heldervoelend/held

Hallo lief mens,
Ik zou me allereerst heel graag aan je willen voorstellen. Mijn naam is: Shenyen, mijn naam betekent spirituele vriend.
Ik ben Medium, helderziend, helderhorend, heldervoelend/helderruikend en leg ter ondersteuning ook de Lenormandkaarten.

Mijn werkwijze is als volgt:
Omdat ik met energieën werk, vraag ik je om zo open mogelijk het gesprek met me aan te gaan. Hoe meer jij open staat, des te meer krijg ik door. Jij bent hierin dus voor mij een hele belangrijke factor.

Al van kleins af aan gebruik ik mijn helderziende gave om mensen met vragen over hun levenspad te begeleiden, ondersteunen en nieuwe inzichten te bieden. Ik help anderen opnieuw hun weg te vinden en op die manier dichter bij hun eigen waarheid te komen. Jezelf mogen en durven zijn in plaats van proberen te zijn wat anderen van je verwachten is daar een belangrijk onderdeel van.

Wat wil jij? Wie ben jij? Waar mag je nog naar kijken? Waarom loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? En hoe kan dat anders?
Ik ben onder andere werkzaam als medium, transformatiecoach en energetisch healer. Daarbij heb ik een voorliefde voor het sjamanisme, kristallen, psychologie en filosofie.

Na een bijna-dood-ervaring in mijn twintigerjaren werd het me opnieuw kristalhelder dat dit de weg was die ik mocht gaan, of zelfs die ik moest gaan. Door wat ik aan 'de andere kant' heb mogen ervaren wist ik dat dit mijn roeping was. Daarnaast heb ik zelf een Twinjourney ervaren en weet als geen ander hoe zwaar deze journey is………..
Ook ik heb het nodige meegemaakt in het leven en die levens-ervaring samen met mijn hooggevoeligheid en de gave om met overledenen te praten ben ik gaan gebruiken om anderen op weg te helpen en troost te bieden in moeilijke situaties.

Dagelijks geef ik readings en healings aan mensen die graag inzicht willen krijgen in wat er in hun leven speelt en los willen komen van oude patronen, blokkades en fysieke ongemakken . Mijn werk is mijn roeping en ik begeleid jou heel graag met veel liefde, empathie en begrip verder op jouw pad.
Ik hoop je snel te spreken.

Heel veel liefs, kracht en wijsheid van mij,

Namaste

Lees meer..

Reviews

Consulent Shenyen heeft 63 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wat ben je toch een zuiver en puur mens. Je weet het haarzuiver uit te leggen en weet precies waar we staan. Je hebt me al zoveel geleerd dank je wel.

November 28 2020, 17:06

Enorm trots op jou! Jij komt er wel!

Shenyen - November 28 2020, 17:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor je mooie woorden. In vertrouwen blijven... Ik weet dat we samen horen en jij ziet dat zeker gaan gebeuren. We zijn nu in afrondende fase. Op naar de union. Je weet het zo mooi en puur te verwoorden. Dank je wel lieverd.

November 17 2020, 14:58

Je bent er na een lange strijd. Geniet ervan je hebt het verdiend!

Shenyen - November 17 2020, 14:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel mooi consult. Ik mag gaan loslaten en voel dit al een hele tijd. Hij mag zijn stuk lopen en ik die van mij. Mooi dat je dit weet te vertellen. Je weet waar je het over hebt en geeft zuivere eerlijke antwoorden. Thanks lieverd

November 02 2020, 14:09

Het gaat helemaal goedkomen met jou! Mooi mens! Namaste

Shenyen - November 02 2020, 14:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Aangename chat gehad, dank u wel voor de bevestiging van mijn intuïtie en de kracht!

Sophie - Februari 23 2020, 19:30

Heb vertrouwen in jezelf! Je doet het hartstikke goed en ik ben bij je in gedachten

Shenyen - Februari 23 2020, 19:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je luisterend oor echt heel fijn wat je mij verteld hebt. De Himalaya zout cleansing wasgel is te koop bij drogist.nl. Ik hoop dat alles snel in een rustig vaarwater komt en de liefde weer gaat stromen, dank je wel

Liefde - December 14 2019, 18:50

Dank je wel voor de tip! Heb vertrouwen erin het komt echt goed! Alleen tijd....

Shenyen - December 14 2019, 18:50
Bekijk alle 63 reviews
nl en
Support