Reviews

Consulent Sofia heeft 28 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 22, 19:10

Bedankt .Veel liefs Sofia

Sofia - Januari 22, 20:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 22, 13:02

Bedankt . Veel liefs Sofia.

Sofia - Januari 22, 19:03
Ster Ster Ster Ster Ster

bedankt !

Januari 22, 11:27

Graag gedaan. VEEL liefs Sofia.

Sofia - Januari 22, 19:02
Ster

Het kwam heel professioneel over, maar wat u vertelde hoor ik echt voor het eerst: dat hij een andere liefde heeft. De paar andere mensen die ik bel, vertellen dat hij wel komt. Het bracht me eerlijk gezegd nog verder in de mineur. Helaas...

MariaRosa - December 17 2022, 16:19

Veel liefs Sofia.

Sofia - December 17 2022, 22:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank u wel boor de reiniging en het fijne gesprek!

December 17 2022, 11:38

Met heel mijn hart gedaan.Veel liefs Sofia

Sofia - December 17 2022, 11:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Sorry dat ik 3 keren terug belde maar het was zo interessant!! Je hebt gelijk ben soms bang van je antwoorden maar als ik je bel weet ik zeker dat de waarheid gezegd gaat worden

Tizi - December 16 2022, 22:59

Met veel liefde gedaan.Veel liefs Sofia

Sofia - December 16 2022, 23:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een top gesprek!!!!!!!

Tizi - December 16 2022, 22:58

Bedankt. Veel liefs Sofia

Sofia - December 16 2022, 23:09
Ster Ster Ster Ster Ster

dankbaar wat een mooi consult ! heel veel licht en liefde voor jou !!!

peggy - Oktober 21 2022, 20:49

Met heel mijn hart gedaan ,veel liefs Sofia

Sofia - Oktober 21 2022, 21:37
Ster Ster

Soms bel ik wel eens consulenten die ik niet eerder heb gesproken. Sofia had een lange tijd nodig om in te voelen maar kon mij vervolgens helemaal niets vertellen. Een aantal andere consulenten hier wel. Jammer

Armilla - Oktober 21 2022, 04:55

Spijtig dat jij het zo aanvoelde.Veel liefs Sofia.

Sofia - Oktober 21 2022, 08:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Sofia kon goed invoelen over het verleden, heden en de toekomst. Ze heeft me een hoop vertrouwen en kracht gegeven. Ik houd de moed vol hiermee en ben haar ook super dankbaar hiervoor. Kom zeker terug bij haar! Kan niet wachten totdat het contact met mij en S er weer is

Kaan - Juni 08 2022, 23:22

Hartelijk dank,veel liefs Sofia.

Sofia - Juni 09 2022, 00:27