Reviews

Consulent Sophia heeft 24 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 23, 12:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Raad Sophia zeker aan! Heel fijn.

Lous - Januari 03, 23:45

Wat fijn. Dankjewel. ❤️

Sophia - Januari 04, 11:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Supergoed! Je weet heel veel te benoemen. Mooie adviezen.

Lous - Januari 03, 23:45

Dankjewel voor de mooie review. ❤️

Sophia - Januari 04, 11:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Tot 3x toe kwam ik terug. Super interessant om het proces beter te kunnen begrijpen. Dankjewel. Fijn dat ik alles in de chat kan terug lezen, vooral de zin die ik tegen mezelf moet zeggen. Dankjewel voor het invoelen, vertalen van zijn hogere bewustzijn. Fijne avond

Sharon - November 22 2022, 20:20

Dankjewel voor de mooie review! Hou dit enkele weken goed voel en observeer. Veel liefs, Sophia ❤️

Sophia - November 23 2022, 10:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn, dankuwel. Fijne avond groetjes

Sharon - November 22 2022, 17:36

Dankjewel voor de review. Focus je op jezelf en wat jij wil ervaren in je leven; zorg dat jòuw leven stroomt. ❤️

Sophia - November 22 2022, 17:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Sorry voor abrupte einde net. Ik denk/voel dat je gelijk hebt. Hij is nog een beetje bang en waarsch zelfs jaloers. Ik moet door de regels lezen denk ik. En ja, wat je zei...vergeet zelfliefde niet...dat doe ik ook echt niet. We gaan het zien...wel een beetje "eng". Thanks ❤

Allure - Oktober 19 2022, 16:00

Graag gedaan. En idd, blijf weg van veronderstellingen, lees door zijn ego-gedrag heen en geef nu eerst alle aandacht aan jezelf. ❤️

Sophia - Oktober 19 2022, 16:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor de snelle antwoorden. Wat ik alleen niet begrijp is dat het allemaal zielsverwanten zijn, maar geen van allen is er klaar voor. Zo gaat het al mijn hele leven. Doe niet anders dan loslaten. Ben er nu wel klaar mee. Dankjewel!

Marja - Oktober 07 2022, 13:54

Er is helaas geen regelboek. Wel kan een diepere blik op je blinde vlekken, vorige levens,... de shift brengen die je nodig hebt. ❤️

Sophia - Oktober 07 2022, 15:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor het kijken op Eddy. Jammer dat hij geen keus kan maken. Er kwam vorige maand nieuw persoon op mijn pad. Kevin heet hij maar opeens wordt ik geblokkeerd op FB. ik kon je antwoord niet meer zien daarover. Dankjewel

Marja - Oktober 07 2022, 10:28

Belangrijkste nu is hen loslaten. Beiden moeten nu door zware stukken. De man die bij je hoort, komt sowieso naar je toe. ❤️

Sophia - Oktober 07 2022, 10:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Barbara - Oktober 06 2022, 20:11

Dankjewel voor de sterretjes. ❤️

Sophia - Oktober 06 2022, 20:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Als ik je 2x bel, dat wil al wel iets zeggen. je ziet/voelt het goed. ?

Joyci - Oktober 06 2022, 19:10

Dankjewel! Blijf je bewust van jezelf en wat jij wil, en vertrouw daarbij op je eigen intuïtie, want dat werkt prima. ❤️

Sophia - Oktober 06 2022, 19:15