Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 780 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Spirit 10

Spirit

Ster Ster Ster Ster Ster
67 reviews

Lichtwerker - ik zet je terug in het licht. Voor al uw levensvragen. Fotoreading. Heldervoelend, -wetend en -ziend.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 780 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Beste medemensen, Ik werk vanuit het licht om mijn medemens, je namelijk, te helpen terug een gelukkig leven te schenken zowel op liefdes- en zakelijk gebied en de vele diverse levensproblemen o

Beste medemensen,

Ik werk vanuit het licht om mijn medemens, je namelijk, te helpen terug een gelukkig leven te schenken zowel op liefdes- en zakelijk gebied en de vele diverse levensproblemen om uw levenspad terug te kunnen bewandelen met een menswaardig en gelukkig gevoel. Door mijn geboorte als lichtwerker zal ik mijn gaven aanwenden wat ik meegekregen heb heldervoelend, -wetend en -ziend om voor u de juiste weg te laten belichten om zo terug te zien welke richting te nemen voor een gelukkig bestaan. Iedereen heeft recht op een gelukkig leven en het verlangen om terug in het licht te gaan staan. Samen komen we tot de kern van het probleem om de obstakels die jullie proberen tegen te houden en om uw geboorterecht terug te verkrijgen namelijk een gelukkig leven en een menswaardig bestaan hier op aarde te kunnen leiden. Wat ik van de toekomst mag zien zal ik eveneens overbrengen aan jullie. Eveneens kan ik een fotoreading doen. Tevens kan ik huizenreinigen en een healing uitvoeren.

Als u mijn consult als prettig heeft ervaren, vind ik het erg fijn als u een review achterlaat waarvoor alvast bedankt.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Helderziendheid +1

Reviews

Consulent Spirit heeft 67 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een mooi consult ik ben je zeer dankbaar voor de info die je mij hebt gegeven. Hoop dat alles uitkomt! Spirit je hebt mij gevoel bevestigd! Heel erg bedankt en ware groet! Liefs T.

Anoniem - Augustus 12, 00:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Weer een mooi lang gesprek gehad. Voelt de dingen heel goed aan en ziet beelden die komen gaan. Wordt vervolgd over een tijdje en ik wens je nog mooie momenten van genieten daar aan die Maaskant!

annemiek - Augustus 10, 14:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank is echttt groot spirit :) ik vind het altijd fijn om jou te bellen. Wat je ook maar zegt haha. Liefs

Anoniem - Juni 30, 18:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieve spirit, ik bel je weer als ik nieuws heb ! Liefs i

Pip - Juni 23, 18:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Goed en zuivere man Spirit je hebt mij mooie dingen verteld! Ik bel je weer op met meer credits volgende keer, je bent een lieve man! Doe zo verder! Liefs A

Anoniem - Juni 23, 01:21
Bekijk alle 67 reviews