Aanwezig
Profielfoto van Suzanne Alya 15

Suzanne Alya

Ster Ster Ster Ster Ster
51 reviews

‘Als hartverbinder van de kosmos met de aarde begeleid ik jou met de uitdagingen van dit moment. Ik ben helderwetend, -horend, -voelend en -ziend.’

Aanwezig

Over mij

Welkom! Sinds 2011 ben ik lichtwerker, spiritueel counselor en medium. Iedere vraag is welkom en beantwoord ik vanuit mijn hart. Met volledige aandacht en liefde. Waar we ook heen gaan en hoe onze to

Welkom!
Sinds 2011 ben ik lichtwerker, spiritueel counselor en medium. Iedere vraag is welkom en beantwoord ik vanuit mijn hart. Met volledige aandacht en liefde. Waar we ook heen gaan en hoe onze toekomst eruit komt te zien, met de juiste inzichten help ik je de keuzes te maken die jou weer terugbrengen naar jezelf en wat je het meest gelukkig maakt. Ik help je bij de lessen die nog geleerd mogen worden, zodat je werkelijk verder gaat op je pad.
Dit is mijn pad, en mijn missie. Jou te helpen vooruit te komen, zodat je uiteindelijk daar beland waar je werkelijk thuis en gelukkig bent. Ik loop een stukje met je mee, zolang dat voor jou nodig is. Ik gebruik daarbij mijn jarenlange sjamanistische vaardigheden, healing, meditatie, ademwerk en energetische therapievormen. Dit alles zet ik graag in voor hooggevoelige kinderen met of zonder autisme, volwassenen en de dieren.

Ik heb veel ervaring met narcisme in relaties en op het werk, complexe familiedynamieken, trauma, misbruik, burn out, rouw, contact met overledenen, dromen, huiszuiveringen en angsten. Ook zakelijke vragen over werk, promotie of ontslag. Het is veilig je vragen hier te stellen.
Ook als je bevestiging kunt gebruiken over de vragen die in je hoofd steeds blijven mijmeren. Stel ze gerust want ik ben hier voor JOU!

Met een warme lichtgroet!

Suzanne Alya

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +6
  • Zielsverwanten +2
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Zelfbewustzijn +1
Life Coaching icon
Life Coaching +5
  • Levensvragen +3
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Suzanne Alya heeft 51 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Heel goed! Positief! eerlijk nuchter en oprecht! Dankbaar!

ida200 - Januari 23, 09:10

Dankjewel! Ik ben ook nog altijd dankbaar dat ik dit werk al vanaf 2011 mag doen!

Suzanne Alya - Januari 24, 12:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel Goed! Nuchter en oprecht en eerlijk ! aanrader !!!!

ida200 - Januari 14, 21:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Nuchter ! Goed !!

ida200 - Januari 12, 16:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor het geruststellen. Ik laat het je weten of er nog een follow-up is van de ex-werkgever. Pff. soms doe je ondanks je ervaring rare dingen.......

Januari 08, 22:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt weer voor de inzichten en het luisterend oor!

Bea76 - Januari 02, 18:11

Altijd weer graag gedaan hoor!

Suzanne Alya - Januari 02, 18:13
Bekijk alle 51 reviews