Suzanne Alya - Box: 865 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Suzanne Alya

Ster Ster Ster Ster Ster
70 reviews

‘Als hartverbinder van de kosmos met de aarde begeleid ik jou met de uitdagingen van dit moment. Ik ben helderwetend, -horend, -voelend en -ziend.’

Afwezig

Over mij

Welkom! Sinds 2011 ben ik lichtwerker, spiritueel counselor en medium. Iedere vraag is welkom en beantwoord ik vanuit mijn hart. Met volledige aandacht en liefde. Waar we ook heen gaan en hoe onze to

Welkom!
Sinds 2011 ben ik lichtwerker, spiritueel counselor en medium. Iedere vraag is welkom en beantwoord ik vanuit mijn hart. Met volledige aandacht en liefde. Waar we ook heen gaan en hoe onze toekomst eruit komt te zien, met de juiste inzichten help ik je de keuzes te maken die jou weer terugbrengen naar jezelf en wat je het meest gelukkig maakt. Ik help je bij de lessen die nog geleerd mogen worden, zodat je werkelijk verder gaat op je pad.
Dit is mijn pad, en mijn missie. Jou te helpen vooruit te komen, zodat je uiteindelijk daar beland waar je werkelijk thuis en gelukkig bent. Ik loop een stukje met je mee, zolang dat voor jou nodig is. Ik gebruik daarbij mijn jarenlange sjamanistische vaardigheden, healing, meditatie, ademwerk en energetische therapievormen. Dit alles zet ik graag in voor hooggevoelige kinderen met of zonder autisme, volwassenen en de dieren.

Ik heb veel ervaring met narcisme in relaties en op het werk, complexe familiedynamieken, trauma, misbruik, burn out, rouw, dementie, contact met overledenen, dromen, huiszuiveringen en angsten. Ook zakelijke vragen over werk, promotie of ontslag. Het is veilig je vragen hier te stellen.
Tevens als je bevestiging kunt gebruiken over de vragen die in je hoofd steeds blijven mijmeren. Stel ze gerust want ik ben hier voor JOU!

Met een warme lichtgroet!

Suzanne Alya

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +10
  • Zielsverwanten +2
  • Tweelingzielen +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Zelfbewustzijn +1
Life Coaching icon
Life Coaching +5
  • Levensvragen +3
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Suzanne Alya heeft 70 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Heel vlotte aangename chat, er vallen "géén lege" momenten in de chat conversatie, supergoed!

Chapo - Juli 25, 20:08
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn gesprek. Mooie reading. Dankjewel.

Alisa888 - Juni 08, 16:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Zo fijn..ziet situatie heel duidelijk. Lief en niet oordelend. Kom zeer zeker terug😚

lannie - Juni 04, 16:17
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel v de waarheid Xxx tot gauw weer.

Riet - Mei 23, 11:28
Ster Ster Ster Ster Ster

wat een ontzettend mooi mens ! kijkt mee, ziet de dingen helder, geeft feilloos goede adviezen en brengt rust als je het zelf even niet ziet door de antwoorden die ze geeft, dankbaar X

Sasha - April 19, 21:20
Bekijk alle 70 reviews
nl en
Support