Afwezig
Profielfoto van Suzanne Alya 11

Suzanne Alya

Ster Ster Ster Ster Ster
38 reviews

‘Als hartverbinder van de kosmos met de aarde begeleid ik jou met de uitdagingen van dit moment. Ik ben helderwetend, -horend, -voelend en -ziend.’

Afwezig

Over mij

Welkom! Meer dan 10 jaar ben ik lichtwerker, spiritueel counselor en medium. Iedere vraag is welkom en beantwoord ik vanuit mijn hart. Met volledige aandacht en liefde. Waar we ook heen gaan en hoe o

Welkom!
Meer dan 10 jaar ben ik lichtwerker, spiritueel counselor en medium. Iedere vraag is welkom en beantwoord ik vanuit mijn hart. Met volledige aandacht en liefde. Waar we ook heen gaan en hoe onze toekomst eruit komt te zien, met de juiste inzichten help ik je de keuzes te maken die jou weer terugbrengen naar jezelf en wat je het meest gelukkig maakt. Ik help je bij de lessen die nog geleerd mogen worden, zodat je werkelijk verder gaat op je pad.
Dit is mijn pad, en mijn missie. Jou te helpen vooruit te komen, zodat je uiteindelijk daar beland waar je werkelijk thuis en gelukkig bent. Ik loop een stukje met je mee, zolang dat voor jou nodig is. Ik gebruik daarbij mijn jarenlange sjamanistische vaardigheden, healing, meditatie, ademwerk en energetische therapievormen. Dit alles zet ik graag in voor hooggevoelige kinderen met of zonder autisme, volwassenen en de dieren.

Ik heb veel ervaring met narcisme in relaties en op het werk, complexe familiedynamieken, trauma, misbruik, burn out, rouw, contact met overledenen, dromen, huiszuiveringen en angsten. Ook zakelijke vragen over werk, promotie of ontslag. Het is veilig je vragen hier te stellen.
Ook als je bevestiging kunt gebruiken over de vragen die in je hoofd steeds blijven mijmeren. Stel ze gerust want ik ben hier voor JOU!

Met een warme lichtgroet!

Suzanne Alya

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +3
  • Zielsverwanten +2
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Zelfbewustzijn +1
Life Coaching icon
Life Coaching +3
  • Levensvragen +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1

Reviews

Consulent Suzanne Alya heeft 38 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dus betekenen "ze" inclusief ik? allemaal op hun eigen manier evenveel voor hem? Ik begrijp dat iedereen anders is maar mijn vraag ging over de diepte van het gevoel die hij heeft voor die andere en mij... Is die hetzelfde? Liefs

Anoniem - Juli 09, 14:18

Zijn diepe gevoelens voor jou zijn niet genoeg in zijn bewustzijn om er de juiste waarde aan te geven. Dus geduld en loslaten helpt je nu.

Suzanne Alya - Juli 09, 14:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Suzanne, zo fijn je vanavaond te hebben gesproken. Je hebt mij dat gegeven wat ik nodig had. Spreek je snel weer.

Juni 06, 21:30
Ster Ster Ster Ster Ster

Mercikes lieve Suzanne,voor jou antwoord op mijn vragen...Lieve Grtjs H.

Mei 29, 22:55
Ster Ster Ster Ster Ster

❤️❤️❤️ Dank je wel het was weer super een heel goed medium omdat ze zo zuiver is.

RR6466 - Mei 26, 07:56
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt super hoop dat het junkie gedrag enz stopt

Mei 20, 19:03
Bekijk alle 38 reviews