Suzanne Alya

‘Als hartverbinder van de kosmos met de aarde begeleid ik jou met de uitdagingen van dit moment. Ik ben helderwetend, -horend, -voelend en -ziend.’

Gebeld worden door Suzanne Alya?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel niet bereikbaar

Bel-afspraak maken
  • Te bereiken op:
  • 070 - 7000 000 (via credits)
  • Afwezig
  • Boxnummer 865
  • Rekent € 1,30 per minuut

Profiel

Welkom!
Meer dan 10 jaar ben ik lichtwerker, spiritueel counselor en medium. Iedere vraag is welkom en beantwoord ik vanuit mijn hart. Met volledige aandacht en liefde. Waar we ook heen gaan en hoe onze toekomst eruit komt te zien, met de juiste inzichten help ik je de keuzes te maken die jou weer terugbrengen naar jezelf en wat je het meest gelukkig maakt. Ik help je bij de lessen die nog geleerd mogen worden, zodat je werkelijk verder gaat op je pad.
Dit is mijn pad, en mijn missie. Jou te helpen vooruit te komen, zodat je uiteindelijk daar beland waar je werkelijk thuis en gelukkig bent. Ik loop een stukje met je mee, zolang dat voor jou nodig is. Ik gebruik daarbij mijn jarenlange sjamanistische vaardigheden, healing, meditatie, ademwerk en energetische therapievormen. Dit alles zet ik graag in voor hooggevoelige kinderen met of zonder autisme, volwassenen en de dieren.

Ik heb veel ervaring met narcisme in relaties en op het werk, complexe familiedynamieken, trauma, misbruik, burn out, rouw, contact met overledenen, dromen, huiszuiveringen en angsten. Ook zakelijke vragen over werk, promotie of ontslag. Het is veilig je vragen hier te stellen.
Ook als je bevestiging kunt gebruiken over de vragen die in je hoofd steeds blijven mijmeren. Stel ze gerust want ik ben hier voor JOU!

Met een warme lichtgroet!

Suzanne Alya

Reviews

Consulent Suzanne Alya heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Deze consulent heeft (nog) geen reviews met een bericht.

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: