In gesprek
Profielfoto van Tabitha 44

Tabitha

Ster Ster Ster Ster Ster
295 reviews

Medium en Paragnost Tabitha. Helderziend-voelend- wetend- horend- hoogsensitief. Ik kan heel goed in je toekomst kijken gedetailleerd.

In gesprek

Over mij

Let Op! Ik werk niet met geboortedatums en achternamen! Gewoon naam en leeftijd. U moet mij een gerichte vraagstellen! Ik doe niet aan algemene readings, wil gelijk tot the point komen en uit dit stuk

Let Op! Ik werk niet met geboortedatums en achternamen! Gewoon naam en leeftijd. U moet mij een gerichte vraagstellen! Ik doe niet aan algemene readings, wil gelijk tot the point komen en uit dit stuk krijg ik automatische heel veel door. Klanten die bellen om uit te testen worden afgekapt! Ik doe mijn best voor iedereen! Kunt u niet tegen de waarheid?. Is het beter dat u een van mijn collega’s belt want, Ik ben 100% eerlijk en praat nooit naar de mond!!


Lieve beller♡ Ik ben medium en paragnost Tabitha.
Ik ben een geboren Helderziende -voelend -wetend -horend hoogsensitief Medium. Ik ben heel goed in de toekomst kijken en jou vertellen wat jou te wachten staat. Daarnaast ben ik ook Relatietherapeut, ik kan naar je werksituatie kijken en kan verbinding maken met dierbare overledenen. Lenormand kaarten Spaanse/Marokaanse Tarotkaarten op aanzoek, Sterk in aanvoelen hoe mensen tegen over je staan. Ben heel erg precies en gedetailleerd in me antwoorden op de vragen die u mij steld. Tevens ben ik astrologe en gespecialiseerd hoe de sterren voor u staan. Het enige wat ik nodig heb van u, Voornaam en Leeftijd en een gerichte vraag en niet teveel info. Ik ben eerlijk en oprecht in mijn antwoorden en ben ZEER DIRECT in mijn consulten en soms confronteerd. U moet echter tegen de waarheid kunnen NO NONSENS! Ik doe ook koffiedik kijken en Cubaanse Sigaar lezen op verzoek met afspraak. Ook verwijder ik Vloeken van familie generaties/Zwarte magie Liefesspel Bindingsrituelen en werk ik samen met mij Indiaanse gidsen om ZWARE vloekken te verbreken. Ik kom uit het Caribische gebied en ben hier ook in gespecialiseerd. Ik werk uit licht en liefde zo zuiver mogelijk. Ik spreek Nederlands Engels Spaans en Papiaments.

Snachts en Feestdagen en Zondagen Bellen&Chatten voor €2,50 per min.

Liefs Tabitha ♡

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +54
  • Zielsverwanten +8
  • Tweelingzielen +5
  • Seksuologie +1
  • Vreemdgaan +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +4
  • Contact met overledenen +1
  • Helderziendheid +3
Kaartleggen icon
Kaartleggen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +4
  • Financiën +3
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Tabitha heeft 295 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor de peptalk Hoop dat het na een stroeve herstart uiteindelijk kan gaan stromen.

Vandaag, 14:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw, ben onder de indruk, zo goed ben je! Als ik het goed begrijp, moet ik het van R. uit laten komen wanneer we elkaar zien en richting het einde van het jaar hem laten komen met meer willen? Krijgt hij dan niet het beeld dat ik misschien niet geïnteresseerd ben omdat ik niet als eerste kom?

Katja - Vandaag, 09:36

Nee lieverd echt van zijn kant laten komen. Fijn.. veel liefde toegewenst tot hoors Liefs Tabitha

Tabitha - Vandaag, 10:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Hele fijne gesprek. Ze zag dingen wa niet in de planning was. Is nu wel bekend, goed gezien. Bedankt

Elwin - Vandaag, 08:07

Lieve E. Heel erg bedankt tot snel! Heel fijn gesprek! Liefs Tabitha

Tabitha - Vandaag, 10:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik zal die problematiek wel doorgeven wat betrefd J Mijn sup. Maar dat het bedrijf na al die jaren en klachten nog altijd niks doet eraan, maakt me wel moedeloos Bedankt weer Tabhita xx

Moeke - Gisteren, 08:22

Komt goed lieverd! Hou vast Liefs Tabitha❤️

Tabitha - Vandaag, 10:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Och zat er wat door deze morgen, maar Thabitha blijft het zien dat het goedkomt. Soms wil ik heeeeeeeel duidelijk zijn tegen L. Maar ik hou me aan wat je zegt. Je bent zo topie !!!! Xxxx

Moeke - Juni 27, 10:06

❤️ Liefs Tabitha

Tabitha - Juni 27, 10:11
Bekijk alle 295 reviews