Afwezig
Profielfoto van Tabitha 85

Tabitha

Ster Ster Ster Ster Ster
431 reviews

Medium en Paragnost Tabitha. Helderziend-voelend- wetend- horend- hoogsensitief medium. Ik kan heel goed in je toekomst kijken gedetailleerd.

Afwezig

Over mij

Lieve beller♡ Ik ben medium en paragnost Tabitha. Ik ben een geboren Helderziende -voelend -wetend -horend hoogsensitief Medium. Ik ben heel goed in de toekomst kijken en jou vertellen wat jou te wa

Lieve beller♡ Ik ben medium en paragnost Tabitha.
Ik ben een geboren Helderziende -voelend -wetend -horend hoogsensitief Medium. Ik ben heel goed in de toekomst kijken en jou vertellen wat jou te wachten staat. Daarnaast ben ik ook Relatietherapeut, ik kan naar je werksituatie kijken en kan verbinding maken met dierbare overledenen. Lenormand kaarten Spaanse/Marokaanse Tarotkaarten op aanzoek, Sterk in aanvoelen hoe mensen tegen over je staan. Ben heel erg precies en gedetailleerd in me antwoorden op de vragen die u mij steld. Tevens ben ik astrologe en gespecialiseerd hoe de sterren voor u staan. Het enige wat ik nodig heb van u, Voornaam en Leeftijd en een gerichte vraag en niet teveel info. Ik ben eerlijk en oprecht in mijn antwoorden en ben ZEER DIRECT in mijn consulten en soms confronteerd. U moet echter tegen de waarheid kunnen NO NONSENS! Ik doe ook koffiedik kijken en Cubaanse Sigaar lezen op verzoek met afspraak. Ook verwijder ik Vloeken van familie generaties/Zwarte magie Liefesspel Bindingsrituelen en werk ik samen met mij Indiaanse gidsen om ZWARE vloekken te verbreken. Ik kom uit het Caribische gebied en ben hier ook in gespecialiseerd. Ik werk uit licht en liefde zo zuiver mogelijk. Ik spreek Nederlands Engels Spaans en Papiaments.

Liefs Tabitha ♡

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +124
 • Zielsverwanten +29
 • Tweelingzielen +9
 • Seksuologie +3
 • Scheiding +2
 • Vreemdgaan +6
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +14
 • Contact met overledenen +3
 • Helderziendheid +9
Life Coaching icon
Life Coaching +4
 • Levensvragen +2
 • Welzijn +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +5
 • Financiën +3
 • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Tabitha heeft 431 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Top en blijft het zien! Thx lieverd ?

Reineke - Gisteren, 16:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieverd, jouw Reading komt echt uit. Ook qua tijd zat je hartstikke goed. Je doorziet karakters, situaties en ziet ook wat oplossingen kunnen zijn. Heel bijzonder hoe gedetailleerd je het ziet en hoe simpel je het uitlegt. Thanks voor alle steun en support. ??

Aroo - Gisteren, 10:15

Lieve A zeer bedankt voor je berichtje❤️ geen dank zal altijd jou steun en toeverlaat zijn. Liefs Tabitha

Tabitha - Gisteren, 10:40
Ster Ster Ster Ster Ster

Ze is heel eerlijk, direct en super liefdesvol! Ze heeft begrip maar zegt ook wat er voorstaat!❤️❤️

Kaina - December 04, 23:35

Kaina heel erg bedankt lieverd! Hou vertrouwen er komen veranderingen❤️ Bedankt voor jou vertrouwen. Liefs Tabitha xxx

Tabitha - December 04, 23:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik raadpleeg Tabitha regelmatig. Ze is consistent in haar waarnemingen en voorspellingen komen uit. Is ook eerlijk en direct. Een stijl dat ik zeker kan waarderen.

Soumia - December 04, 22:24

❤️❤️

Tabitha - December 04, 23:42
Ster Ster Ster Ster

Ik heb weinig informatie gegeven maar deze dame heeft het denk ik bij het goede eind. Ze heeft me vertrouwen gegeven ook al zegt ze ook dat ik nog veel geduld moet hebben. Dankjewel!

Jody - December 04, 20:58

Jody bedankt hoor het snel van u Liefs✨

Tabitha - December 04, 23:42
Bekijk alle 431 reviews