Reviews

Consulent Tarotiste Anna heeft 40 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Heel warm en empathisch maar bovenal zuiver ingevoeld. Ik schrok er zelf van maar ik merk dat ik sindsdien rustiger in mn vel zit doordat ik vertrouw op een goede uitkomt als in een richting die ik voor mijzelf zou willen zien dan want in principe is elke uitkomt ok! Dank je wel!!?

Anna - Januari 31, 13:38

Wat super lief van je deze beoordeling , hou indd moed en vertrouwen , het is je zo gegund x

Tarotiste Anna - Januari 31, 17:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 08, 18:49

Dank je wel voor je waardering , ik wens je heel veel succes met je doelen , talent en passie ben je , zorg zit in je , Ga lieve x

Tarotiste Anna - Januari 08, 19:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Irisroos - Januari 04, 17:42

Dank je wel , geef het tijd schat en dat lost zich wel op , hele zware tijd nu voor hem x

Tarotiste Anna - Januari 04, 18:10
Ster Ster Ster Ster Ster

December 05 2022, 16:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Hele fijne reading! Dank! Wat bedoelde je met dat hij zijn grenzen steeds meer verlegd. Hoe staat dat in verhouding tot mij? Die begreep ik even niet. Dank in zo'n korte tijd. Dit is mega zwaar dus dank voor de tips ??

Anna - November 13 2022, 13:03

Dankje , zijn comfortzone wordt te klein nu geef het tijd en ruimte ( tip ) hij is nu druk met zichzelf bezig ??

Tarotiste Anna - November 13 2022, 13:37
Ster Ster Ster

Ik vond de kaartlegging een beetje dubbel, sorry. Er wordt gesproken over iemand die het wil goedmaken, maar als ik dan aangeef dat dit niet van de grond komt, ligt er dat hij niet echt liefde kan geven en ontvangen. Hoe kan het dan goedgemaakt worden?

September 15 2022, 23:04

Hey lieverd , dank voor je bericht , ga in je kracht staan , verandering begint altijd bij jezelf , veel liefs xx

Tarotiste Anna - September 16 2022, 04:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve dame . Voelt goed in en krijgt dingen door die ik kan plaatsen . Mij hoor je zeker terug . Lieve groet

Angel - Augustus 11 2022, 18:22

Wat een mooie revieuw dankjewel lieve Vlinder ??

Tarotiste Anna - Augustus 11 2022, 18:36
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel, lieve Anna. Je had rake uitspraken. Hoop zo dat alles uitkomt. Dat A nog contact zoekt, over mijn nieuwe werkgever en over mijn paard. En dat je mij weer ziet mennen.

SchorpioenIngrid - Juni 29 2022, 19:14

Wat een lieve review, dankjewel. Het voeldde allemaal zo goed aan , veel plezier alvast en succes x

Tarotiste Anna - Juni 29 2022, 20:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Anna, dank je wel voor de tarot sessie. Rake en pijnlijke, maar ook mooie inzichten. Jij hebt een lieve energie en bent zeker een aanrader!

Cathy - Januari 12 2022, 19:50

Oh wat lief van je , zeer fijn om te ontvangen , dankjewel en je hebt een even warme en zachte energie x

Tarotiste Anna - Januari 12 2022, 19:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi Anna, ik ben degene die steeds uit de relatie wil stappen. Hij heeft me nog nooit gedumpt of wat ook. Ik daarentegen wel. Aan mijn kant zijn meer kapers op de kust die er tussen willen komen. Dus ik denk dat je dat bedoelde. Ik ben zelf echt gek op hem, maar vind ook dat er te weinig gecommuniceerd word. Wel zie ik dat hij heel erg z'n best doet en ik omarm deze volgende stap in ons leven. Hopelijk komen we nu dichter bij elkaar.

Rxxx - Oktober 19 2021, 20:14

Dankje wel voor de review, ik wens en ik gun jullie alle geluk toe x

Tarotiste Anna - Oktober 19 2021, 20:30