Reviews

Consulent Ton heeft 43 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster

Hallo Ton, Ik schrok gisteren van je berichtje, maar kan je vertellen dat het weer oke is. Vertrouwen moet je inderdaad opbouwen, daar hebben we beiden schade aan opgelopen door onze ex partners. Gelukkig niet bij elkaar. Wanneer er paniek is, raken we ons gevoel kwijt en komt het ego om de hoek kijken. We blijven praten en oplossingen zoeken en vooral elkaar de ruimte geven. Hopelijk komt het dan goed. Dank je wel voor je eerlijke mening. Dat waardeer ik ontzettend. Groetjes, V.

Chrisje - Juli 07 2021, 09:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Nancy - December 18 2020, 18:09
Ster

Ik heb je gisteren gesproken ...waar 2 andere goede mediums hier op de lijn erbij bleven dat hij snel terug zou komen ,zei jij dat er geen contact meer zou komen . Ik moest hem los laten . Vanmorgen stond hij aan de deur met een bos bloemen en hebben we een hele tijd gepraat . Hij heeft uitgelegd wat er gebeurt is in zijn leven en zijn gevoelens voor mij zijn nog steeds hetzelfde . Hij heeft dus wel contact gezocht en wil verder met mij .... helaas zat je hier dus echt fout in .

Margot - September 13 2020, 17:28

Veel succes

Ton - September 13 2020, 17:30
Ster Ster Ster Ster Ster

September 06 2020, 13:27
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat ik bedoelde te zeggen, dat dossier is er dus geweest al die tijd, alleen 2 jaar inhoud niet zichtbaar. En hij heeft het gedaan (gelukkig, want de rest deed niets) en goed, dus voor mij is het alleen maar gunstig.Ik had ook nog persoonlijke vraag per brief gestuurd met informatie en operatieverslag had hij. Dat is meer dan ik in Amsterdam heb meegemaakt.na vier jaar mails sturen en om hulp vragen. Jij hebt deels gelijk en ik ook dus samen klopt het. En nu is het dossier er weer dus het komt goed!

jacueline - Juni 30 2020, 18:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn dat je nog wist wie het was Ton. De vierde beoordeling, geloof ik met 5 sterren. Toch een betere bril kopen mevrouw, Amai, amai, wat een slechte ogen maar Ton is goed!!

jacueline - Juni 29 2020, 20:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik vind je top Ik heb de indruk dat Jacqueline overal slechte reviews schrijft. Amai wat een dame. Ik bel jou zker terug

Anoniem - Juni 29 2020, 19:14
Ster Ster Ster

Ik zou je terug bellen maar ik kreeg je voicemail.

jacueline - Juni 24 2020, 23:13

mijn telefoon is leeg

Ton - Juni 24 2020, 23:16
Ster Ster Ster Ster Ster

En de rest klopt dus ook. De ruzie met de dame en de acties die daaruit zijn voortgekomen. Nu maar hopen dat gauw duidelijk wordt of al is met wat er is gevonden. Je mag een antwoord geven, vind ik wel leuk. Groetjes

jacueline - Juni 19 2020, 19:46

je gevoel is helemaal goed, en dank je voor je review

Ton - Juni 19 2020, 22:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Maar over de man L, had je volkomen gelijk. Hij heeft een subsidie gekregen van een flink aantal miljoenen voor onderzoek dus ja dan ga je geen risico lopen. En nu snap ik de vorige fout ook helemaal. Groet

jacueline - Juni 19 2020, 18:27

groet en dank je wel

Ton - Juni 19 2020, 22:50