Vito - Box: 806 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Vito

Ster Ster Ster Ster Ster
3 reviews

NIEUW* Gespecialiseerd in relaties en (tweeling)zielsconnecties. Ben goed in het zien hoe een ander persoon tegenover je staat qua gevoel en denken.

Afwezig

Over mij

Bedankt voor jouw interesse in wie ik ben. Ik ben Vito en graag help ik je verder met het vinden van de antwoorden op al jouw vragen. Ik ben helderwetend, heldervoelend en helderziend. Spiritualiteit

Bedankt voor jouw interesse in wie ik ben. Ik ben Vito en graag help ik je verder met het vinden van de antwoorden op al jouw vragen. Ik ben helderwetend, heldervoelend en helderziend. Spiritualiteit loopt al mijn hele leven als een rode draad door mijn leven. Ik heb veel obstakels in mijn nog relatief jonge leven moeten overwinnen en naarmate ik ouder werd, ben ik steeds gevoeliger geworden waardoor ik nu in staat ben om anderen te helpen met al hun levensvragen via mijn intuïtieve vermogens. Een aantal jaar geleden ontmoette ik mijn zielsverwant die mijn gevoeligheid nog meer heeft getriggerd waardoor sindsdien mijn spirituele gaves in een stroomversnelling zijn gekomen. Daardoor begrijp ik als geen ander de dynamiek van zielsverwantschappen/tweelingzielen en kan ik je ook daarin ondersteunen tijdens de pittige momenten die je tijdens zo'n zielsverwantschap reis regelmatig kunt hebben. Wat je vraag ook is, ik help je graag verder. Ook als je gewoon jouw hart wil luchten of jouw ei kwijt wil dan ben ik er voor je.

Meestal werk ik zonder kaarten en krijg ik alle informatie direct van mijn gidsen binnen die ik nodig heb om jou te kunnen helpen. Indien ik toch het gevoel heb dat de kaarten echt van toegevoegde waarde zijn, dan maak ik gebruik van de lenormandkaarten. Tijd bestaat niet in de hogere dimensies maar indien ik een voorspelling doe voor de toekomst probeer ik de tijd toch zo goed als mogelijk in onze eigen aardse tijd in te schatten, zodat jij weet wanneer je iets ongeveer kunt verwachten.

Lees meer..

Reviews

Consulent Vito heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel vito👌🏾🤗

Florencia - Vandaag, 22:08

Graag gedaan, je bent super goed bezig en het resultaat mag er zijn! Ga zo door (:

Vito - Vandaag, 22:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Vond echt fijn om jou weer te spreken vito 🤗Dankje Jij bent tog 1 van mijn favo hier 🤗

Florencia - Maart 10, 21:24

Ah wat lief dankjewel! Je hebt het super goed gedaan de afgelopen tijd, houd dit vol en je zal zien dat je relatie alleen maar beter wordt!

Vito - Maart 10, 21:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Waaauw wat voelde verschrikkelijk goed om met jou te praten vito Hartelijk bedankt mooie ziel 🤗

Florencia - December 07 2023, 19:27

Heel graag gedaan! Je bent zelf ook een prachtige ziel en houd vertrouwen in jezelf en in jouw relatie!

Vito - December 07 2023, 21:33
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support