Reviews

Consulent Yana heeft 11 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Beste Yana, ik heb inderdaad de baan! Dat had je gisteravond goed ingevoeld. Dankjewel!

Anoniem - Oktober 25 2021, 22:40

Super, Proficiat. Laat de inspiratie maar stromen en geniet van alle nieuwe ontwikkelingen. Veel Succes Yana

Yana - Oktober 26 2021, 02:26
Ster Ster Ster Ster Ster

November 06 2020, 08:34

Leg de focus op 't positieve en stap in je daadkracht. Spirit zegent je missie. Veel Succes. ♥ Yana

Yana - November 06 2020, 08:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een geweldig consult, exact aanvoelend waar het omgaat en de zaken benoemen zoals ze werkelijk ook zijn. Ik ga voor mijn pad, in werk en prive. Een enorme aanrader.

Poppie - Mei 26 2020, 23:47

Tot 3x toe een warme, liefdevolle ♥groet van ... Hij is dankbaar en in rust. De ringen wijzen je de weg. Dankjewel voor dit review. Namasté

Yana - Mei 27 2020, 04:33
Ster Ster Ster Ster Ster

April 30 2020, 22:36

Blijf vertrouwen op jouw zuivere waarneming. Want je brengt licht, daar waar het nodig is. Dankjewel voor de sterretjes en je vertrouwen.

Yana - April 30 2020, 23:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Maart 26 2020, 22:47

Lieve Lief. ♥ Stem je af op de uil, hij heeft je veel te zeggen♥ - Dankjewel voor je vertrouwen en dit bijzondere gesprek. Namasté Yana

Yana - Maart 26 2020, 23:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Was erg kort Lana, 5 min ;-))) maar wel erg leuk en grappig! dank je

Dragonfly - Maart 03 2020, 01:15

Speeddating with Spirit. Een kwestie van vertrouwen. :-)) Met een positieve wending op komst. Namasté ♥ Yana ♥

Yana - Maart 03 2020, 01:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een fijn consult. Je woordkeuze en puurheid zijn rustgevend en verhelderend! Dank hiervoor!!

Gladness - Februari 26 2020, 17:55

You're welcome. Je laatste woorden ... en je lieve review. Een cadeautje. ♥ Namasté ♥

Yana - Februari 27 2020, 05:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Gladness - Februari 26 2020, 17:49

Namasté

Yana - Februari 26 2020, 18:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 26 2020, 02:41

De sterren fonkelen ook voor jou. Kijk nog maar eens ... Dankjewel

Yana - Januari 26 2020, 02:50
Ster Ster Ster Ster Ster

December 25 2019, 16:32

Laat het scheppingsproces en de tijd zijn werk doen. Dankjewel voor het vertrouwen. Namasté

Yana - December 25 2019, 17:40