Yo - Box: 214 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Yo

Ster Ster Ster Ster Ster
1289 reviews

Verleden, heden, toekomst. Deskundig kaartlegster op elk onderwerp. Mediamieke gaven. Helderwetend- voelend etc. No-nonsense & jarenlange ervaring.

Afwezig

Over mij

Hi ik ben Yo. Leuk dat je hier komt kijken. Van kinds af aan voel, weet en zie ik wat er speelt en komt. Had ik al voorspellende dromen, voelde energieën, kon ik magnetiseren et cetera. Aangeboren m

Hi ik ben Yo. Leuk dat je hier komt kijken. Van kinds af aan voel, weet en zie ik wat er speelt en komt. Had ik al voorspellende dromen, voelde energieën, kon ik magnetiseren et cetera. Aangeboren mediamieke gaven dus, zoals men dat met een mooi woord noemt. Als basis en ter ondersteuning leg ik hierbij de Lenormand kaarten voor je. Waar ik mijn helderweten en voelen over laat gaan. Met een flinke dosis levenservaring.

Graag help ik je verder met antwoorden, inzichten en toekomst. Er ligt een pad voor ons klaar, wat wij daarvan leren en hoe wij hiermee omgaan is aan onszelf. De verantwoordelijkheid over je leven en de keuzes die je daarin maakt liggen bij jou. Ieder mens is spiritueel, soms echter bezorgen anderen een ruis op je lijntje. Duidelijkheid is dan prettig om weer verder te komen. Durf te vertrouwen op je eigen kompas die je de weg wijst via dromen, intuïtie en synchroniciteit in de wereld om je heen.

Allround. Met welke vraag je ook rondloopt het is bespreekbaar. Met mijn jarenlange ervaring help ik je graag verder. Hoe bijzonder vind ik het dan ook dat ik bij zoveel vaste klanten al jaren op hun levenspad mee mag wandelen. Of je nu kort belt of voor een langer gesprek weet dat ik bij onze gesprekken een grote verantwoordelijkheid voel. Vandaar ook mijn no-nonsense mentaliteit, omdat ik vanuit zuivere intenties antwoorden geef en mee kijk naar je situatie.

Oh ja en als laatste ... wees ook realistisch. Geen één leven is zonder hobbels op het pad. Wat ik fijn vind om te zien & iedereen toewens? Dat mensen groeien, zelfliefde & vertrouwen hebben en een mooi leven voor zichzelf verwezenlijken. (-:

Namasté Yo

Dagelijks aanwezig in de middag en avond. Uiteraard werk ik vanuit beroepsgeheim en blijft wat is besproken tussen ons. Tevens luisterend oor en/of sparring-partner. Geen medische en vragen over gezondheid.

Heb je het consult als prettig ervaren? Dan waardeer ik het als je een review achterlaat. Je helpt mij daarmee en tevens anderen.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +72
  • Zielsverwanten +9
  • Tweelingzielen +8
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +4
  • Zelfbewustzijn +2
  • Spirituele ontwikkeling +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +41
  • Lenormandkaarten +2
  • Kaartleggingen Algemeen +27
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +3

Reviews

Consulent Yo heeft 1289 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks Yo, hopelijk is deze review wel duidelijk ;-) De onduidelijk moet ik maar even laten, lijkt het. Mag niet zo zijn. Dank voor je goede duiding en invoelen.

Marc - November 30, 12:13

Je bent grote stappen aan het maken Marc. Wordt vervolgd. Bedankt voor je review.

Yo - November 30, 13:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks mijn steun ik ben zo blij dat ik jou heb mogen kennen my number one ❤️

Ash - November 30, 11:16

Lief. Bedankt voor je review.

Yo - November 30, 13:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Zoals altijd had je weer helemaal gelijk en werd alles duidelijk. Ik hoop dat ik je nog even kan spreken vandaag❤️

Shannah - November 05, 21:13

Positieve ontwikkeling. Geniet ondertussen van de zon. Merci voor je review & sterren.

Yo - November 07, 13:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je goede inzichten hopen dat alles uitkomt

dushi - Oktober 31, 15:49

Jij ook bedankt voor je review & de sterren Dushi.

Yo - Oktober 31, 17:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel weer Yo . Je constant in wat je zegt . Gr

Oktober 30, 17:16

Jij ook bedankt voor je review & de sterren.

Yo - Oktober 30, 18:31
Bekijk alle 1289 reviews
nl en
Support