Zara - Box: 427 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Zara

Ster Ster Ster Ster Ster
9 reviews

Paragnost Zara - Box 427. Dame des Cartes -Pendel -Healing op afstand -Manifestatie -Kristallen Bol -Numerologie -Astrologie -Mediation -Lifestyle

Afwezig

Over mij

Liefde - Relatie - Werk - Opvoeding - Echtscheiding - Burn-Out - Anti-Stress etc 🤍 Lieve mensen, mijn passie is het om jou te begeleiden en te steunen. Ik heb een dijk aan levenservaring, levensles

Liefde - Relatie - Werk - Opvoeding - Echtscheiding - Burn-Out - Anti-Stress etc
🤍
Lieve mensen, mijn passie is het om jou te begeleiden en te steunen. Ik heb een dijk aan levenservaring, levenslessen en (juridische) kennis. Heb je een luisterend oor nodig? Goed advies met betrekking tot liefde, werk, financiën, opvoeding en meer? bel mij dan. Ik vindt het erg fijn dat ik er voor je mag zijn.
🤍
Met Des Cartes krijg ik snel een duidelijk overzicht van wat er speelt. Ik ben hsp, helderhorend, helderwetend, magnetiseur, massagetherapeut en witte heks. Daarbij heb ik ruim ervaring in de School of Life oa communicatie, mediation, coaching, opvoeding, burnout, depressie, paniekaanvallen, onzekerheid, angst, pesten, verslaving, echtscheiding, rouwverwerking, start up van een bedrijf, juridisch en nog veel meer. Stel je vraag gerust.
🤍
Als jij open staat naar mij, dan mag ik meer doorgeven. Een reading is namelijk een uitwisseling van energie. Ik werk het liefst met specifieke vragen, zodat we snel tot de kern komen. Ik zal je altijd van eerlijk advies voorzien en prognoses geven zoals ik deze zie.
🤍
Ook werk ik met de pendel en Engelenkaarten. Klaarheid en duidelijkheid staan voor mij centraal en ik geef een healing als jij daarom vraagt. Tevens kan ik je helpen bij het manifesteren wat jij je wenst. Mijn specialisme is foto reading. Stuur een duidelijke foto met een duidelijke vraag. Binnen 48u krijg je een uitgebreide reading via de mail over de foto.
🤍
Ook op zakelijk gebied kan ik goed meedenken, adviseren en heb ik ook een groot netwerk. Ik help je graag je dromen waar te maken.
🤍
Ben ik even niet bereikbaar, maak dan een belafspraak
🤍
Ik zou het fijn vinden als een je review wilt plaatsen. Dankjewel daarvoor.
🤍
Lieve groetjes, Zara Medina Moonchild - Box 427 🤍

Ik behandel geen gezondheidsvragen of vragen ivm zwangerschap of overlijden.

Lees meer..

Reviews

Consulent Zara heeft 9 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster

Ze bedoelt het goed! <3

Ninaa - November 26 2021, 14:09

Zorg goed voor jezelf meis

Zara - November 26 2021, 14:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Zara vóór alles, je bent top en tot snel!

Anoniem - April 21 2021, 15:00

Je bent een kei. Ik ben supertrots op je. Wees lief voor jezelf. <3

Zara - April 21 2021, 15:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Snel en to the point!

Leontine - April 21 2021, 10:23

Nog ff doorbijten, komt goed. Je doet het goed. Er komt een mooie tijd aan

Zara - April 21 2021, 10:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Heeft precies omschreven hoe het zat. Super uitleg bij de kaarten gekregen en mooie adviezen voor mij hoe er mee om te gaan. Dank je wel. Mooier had het niet kunnen zijn.

SilS - November 28 2020, 15:37

Zara - November 28 2020, 15:38
Bekijk alle 9 reviews
nl en
Support