Zeevlinder

Krijg antwoorden op de frequentie van onvoorwaardelijke liefde. Samen ontvangen we de vragen voor de antwoorden die je zoekt. <3

Gebeld worden door Zeevlinder?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel niet bereikbaar

Bel-afspraak maken
 • Te bereiken op:
 • 070 - 7000 000 (via credits)
 • Aanwezig
 • Boxnummer 884
 • Rekent € 1,40 per minuut

Profiel

 • Levensvragen
 • Liefde & Relatie
 • Kaartleggingen
 • Luisterend oor
 • Zakelijk
 • Beschermengelen
 • Tarot
 • Spirituele ontwikkeling
 • Stress coaching
 • Orakels
 • Gelukscoach
 • Burn-out coach
 • Life Coaching

Door de onvoorwaardelijke liefde die ik ontvang voor jou en jouw process komen we samen tot inzichten die jou verder helpen in het hier en nu. 

Je kan me alles vragen op welk gebied dan ook. Ik laat de energie stromen die jou zelfstandig maakt op de lange termijn. Ik voel, weet en zie alles wat jij NU op dit moment nodig hebt om je hoopvol, succesvol en geliefd te voelen. Als je mij belt en ik voel dat je een vraag stelt die niet in dienst is van jouw liefdevolle proces sta dan open om samen naar het onderliggende kern gevoel van jou vraag te kijken en hier volgende stappen in te zetten. Niet omdat ik geen antwoord heb op jou specifieke vraag maar omdat er vaak eerst het één en ander verhelderd wil worden om op de frequentie van het antwoord te komen. Een gesprek met mij is geen quickfix! Het is een samensmelting van liefde en inzicht naar jezelf en het bestaan.

Vaak malen we over situaties op een frequentie van angst en wanhoop. Doordat ik jou eigen energie kan vertalen via het portaal van onvoorwaardelijke liefde zal je zelf voelen dat de weg van liefde veel makkelijker en leuker is dan je had durven dromen. Dit zal je motiveren om elke dag weer opnieuw te kiezen voor deze connectie en elke dag opnieuw verrast te worden door wat het leven voor jou in petto heeft. 

Ik gebruik tijdens onze reading de Tarot Zen kaarten om in te kunnen schatten welke boodschappen nu het meest met jou resoneren zodat je met plezier stapjes kan nemen die jou moed en hoop geven. Als ik eenmaal weet waar je resoneert kunnen we vanuit daar vrij stromen met de vragen die je hebt. 

PROTIP: Als je een reactief persoon bent in live conversaties (snel in de verdediging schiet, moeilijk vindt om open te staan voor het onbekende) raad ik je aan contact te maken via een TEXT consult. Hierin kan je uitgebreid je verhaal kwijt en dan kan ik rustig voelen en mijn handen de boodschap laten typen die nu voor jou het meest helend is. Als je ipv geschreven voorkeur hebt voor een videoboodschap kan dit ook. Als je hierna nog meer vragen hebt en voelt dat je er voor openstaat bel mij natuurlijk!

Heb vertrouwen in jezelf en het feit dat je ervoor gekozen hebt om hulp te zoeken. Je verdient alles waar je naar verlangt. Ik geniet er in ieder geval enorm van om jouw pure kracht en liefde te voelen en deze naar jou door te mogen vertalen. Spreek je straks! 

Liefs Zeevlinder.

Reviews

Consulent Zeevlinder heeft 17 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Hoi Zeevlinder.je zei dat mijn zoon al met een week iets kan krijgen.nu zei zijn vriend aan tafel vandaag dat hij een huuradviesbureau kent.dus ik denk dat het snel uitkomt.voor wat betreft de man waarover ik een vraag had.ik ga meer ja zeggen tegen het avontuur en om mezelf te delen met iemand.i hope so dat ik hem dan snel weer tegenkom..was een fijn gesprek.dikke merci en pluim voor jou

geeke - 15-01-2022 20:46
  Wat fijn!! Yes de energie voelde goed als iedereen er zacht en in vertrouwen mee omgaat. Was zeker een fijn gesprek! Thanks
Reactie van: Zeevlinder

Helemaal beschrijft ze me hoe ik me voel !! Alleen wat L betrefd, moet het dan echt alleen van mij afhangen om duidelijker te zijn? Je was het antwoord nog aan het typen maar de tijd was om. Baaaaaaaaaleeeeeeen :-) !! Maar o zo goed geholpen weer door jou !! xxxx

Moeke - 14-01-2022 23:08
  Hahahha. Het hangt niet alleen van jouw af. Maar doe wat goed voelt en spring is in het diepe. Je weet al dat hij je leuk vindt dus be bold.
Reactie van: Zeevlinder

Super goed

Lela - 14-01-2022 22:43
  Thanks lieverd. je was super helder in je intenties en vragen ! Makes me feel good too. And u got this. U are amazing and powerfull. xx
Reactie van: Zeevlinder

Bekijk alle 17 reviews

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: