Reviews

Consulent Zeevlinder heeft 30 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Anoniem - April 30 2022, 15:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Uniek hoe je 't doet... constructief en begaan met veel tips vanuit een zuiver invoelen. Dank je om mij de inzichten over mezelf te geven.. Gedachtenknop dus wat meer uitzetten.. en fladderen als een (zee)vlinder ;). Dank je om mee te fladderen met mij.. Jxx

JeeVee - April 28 2022, 11:10

Ur the cutest

Zeevlinder - April 29 2022, 08:56
Ster Ster Ster Ster Ster

Super bedankt voor de bijzondere gesprekjes die we hebben gehad!! Heel speciaal wat jij kunt vertellen! Ik ga aan de slag en je hoort van me!??

ingrid - April 21 2022, 18:16

Jaaaaa!!!! Zo leuk!!! Ja en vooral relaxen terwijl je aan de slag bent. Relax relax relax ! Ur amazing. Heel excited voor jou en de Fam. xxx

Zeevlinder - April 22 2022, 08:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Top!

Anoniem - April 21 2022, 10:30

Liefs!!! Xxxx

Zeevlinder - April 21 2022, 10:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor de prachtige affirmaties..mooi! Het resoneert gelijk, hoe bijzonder!

Anoniem - April 20 2022, 22:34

Heeeeel bijzonder!! I love it and ur doin amazing. Liefs

Zeevlinder - April 21 2022, 10:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Supergoed consult en heel leuk en waarachtig. Bijzonder wat ze zei!

Anoniem - April 20 2022, 22:15

Very fun!!!! Loved ur energy. Heb je gemaild xxxxxx

Zeevlinder - April 20 2022, 22:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor je liefdevolle consult

AnoniemA - April 10 2022, 23:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel zeevlinder voor het super fijne gesprek. En de handvatten

April 09 2022, 22:12

Jij ook bedankt!!! Je bent amazing en mag dat gewoon voelen xxxx

Zeevlinder - April 10 2022, 23:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeevlinder voelt alles heel goed aan. Ook haar channeling is heel zuiver. Bedankt voor dit gesprek!

April 06 2022, 18:34

<3 ! Heel mooi gesprek!! Je gaat echt een mooie tijd tegemoet en bent je ook heel bewust van wat jou verantwoordelijkheid hierin is. Geniet!

Zeevlinder - April 06 2022, 20:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Geweldig gesprek dankjewel.

April 03 2022, 17:28

Wauw vind ik ook. Heeel bijzonder en wat een mooie inzichten. Liefs

Zeevlinder - April 04 2022, 15:07