Aisha Kaartlegster - Box: 858 - Topconsulenten.nl

Unavailable
Available call

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 858 (€ 0,90 p.m.)

Aisha Kaartlegster

Star Star Star Star Star
207 reviews

Intuïtief kaartlegster liefde, relaties, carrière en spirituele ontwikkeling. Ook zielsverwanten en tweelingzielen. Healings op afstand.

Unavailable
Available Call

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 858 (€ 0,90 p.m.)

About me

Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, financiën en persoonlijke proble

Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, financiën en persoonlijke problemen. Ook voor vragen over spirituele ontwikkeling en blokkades kun je bij mij terecht. Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met soulmate en twin flame vragen en is dit een van mijn specialisaties.

Via mijn kaarten en engelen krijg ik de juiste boodschappen voor jou door om jou weer positieve moed toe te spreken, antwoorden te geven op je vragen en jou de sturing en begeleiding te geven die jij nodig hebt. Ook kan ik met jou kijken naar eventuele spirituele/energetische blokkades die jou weerhouden om stappen vooruit te maken in het leven. Als mental coach help ik eveneens dagelijks mensen om de wet van de aantrekkingskracht onder de knie te krijgen en door middel van positief denken de juiste gedachtes uit te zenden naar het universum.

Het doel van mijn readings is dan ook om jou de juiste inzichten te geven in jouw situatie en eveneens de punten aan te halen die jou wellicht blokkeren of belemmeren in het dagelijks leven. Mijn service gaat veel verder dan enkel het kaartleggen en daarom help ik jou graag je gedachten te ordenen en jouw energie weer op het juiste pad te brengen.

Ook houd ik mij bezig met healings op afstand, waaronder aura healings en chakra healings. Deze healings kunnen jou helpen de blokkades te versoepelen en je weer in lijn te brengen met jouw natuurlijke energie. Neem gerust contact met mij op voor vragen hierover.

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +19
  • Soulmates +2
  • Twin Souls +7
Life Coaching icon
Life Coaching +3
  • Happiness +1
Card Reading icon
Card Reading +4
  • Tarot Cards +1
  • Card Reading General +1
Career and Lifeplan icon
Career and Lifeplan +3
  • Career +1
  • Lifeplanning +1

Reviews

Consultant Aisha Kaartlegster has received 207 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Bedankt voor je mooie reading ik laat je weten hoever ik ben in mijn proces van zelf liefde 🌹🌹🌹

Engeltje89 - August 14 2023, 00:30
Star Star Star Star Star

Dankjewel voor de mooie reading! Fijn om heel even de situatie helder te krijgen ❤

Tine71 - July 21 2023, 21:36

Dankjewel voor je vertrouwen in mij en heel graag gedaan (L)

Aisha Kaartlegster - July 22 2023, 14:59
Star Star Star Star Star

Bedankt voor je eerlijke mooie reading Aisha.. en de zuivere liefdevoller tips! Klopt helemaal en klinkt makkelijk en logisch, maar goed dat je 't nog eens in de verf zette, het kan alleen maar helpen in de groei.. liefs! ❤️

Anoniem - May 15 2023, 01:46
Star Star Star Star Star

Xxxxjes

Derya - April 11 2023, 20:50
Star Star Star Star Star

Eigenlijk zou ik veel langer nog met jou willen praten over hoe het een en ander werkt in zelfontwikkeling en liefde.... dankjewel

MarieLouise - March 08 2023, 22:40

Wanneer we weer spreken heb ik hier zeker een mooie aanrader voor om er meer over te leren ;) Liefs ????

Aisha Kaartlegster - March 09 2023, 23:10
View all 207 reviews
en nl
Support