Anna - Box: 642 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Anna

Star Star Star Star Star
4 reviews

Dankzij het universum kan ik dmv helderziend- voelend en wetend antwoord geven op je vraag. Oprecht en eerlijk antwoord is mijn motto.

Unavailable

About me

Ik ben een paragnoste, energetisch, heldervoelend en helderwetend en helderhorend. Graag help ik jou bij het maken van keuzes en geef ik de handvaten mee, zodat je de ontbrekende puzzels kunt vinden o

Ik ben een paragnoste, energetisch, heldervoelend en helderwetend en helderhorend. Graag help ik jou bij het maken van keuzes en geef ik de handvaten mee, zodat je de ontbrekende puzzels kunt vinden op de vraag die je aan mij stelt. Als ik in gesprek ben met jou, neem ik jou energie waar en via mijn helderwetend, heldervoelend en helderhorende gave ga ik op zoek naar jou ik of je ego en de situatie zoals het nu is en later kan zijn. Ik geef jou graag inzichten over de kern van jou vraag, maar het belangrijkste vind ik de oplossing. En met een gerust gevoel het gesprek kan afsluiten. Soms vraag ik het een en ander op te schrijven, omdat ik verschillende dingen kan vertellen. Het is fijn om dit later door te nemen. Allerlei vragen zijn welkom bij mij zoals Tweelingziel, ego, liefde, zakelijk aspect, bewustwording, meditatie, gezondheid advies op energetisch vlak, luisterend oor, magnetiseren, lichtkennis, hoogsensitief, foto reading, intuïtief, kaartleggen, pendelen, nieuwetijds kind, feng shui, relatie coach, yoga, gidscontact en nog veel meer. Ik ben down to earth en rechtstreeks, want ik vertel niet wat je wil horen, maar zoals het is . Wat de oplossing is en daar heb je wat aan. Volg je gevoel en bedankt voor het vertrouwen in mij. U kunt altijd een bel afspraak indienen meestal reageer ik binnen een uur. Dat hoeft u ook niet te wachten tot ik online ben
Liefs Medium Anna.

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +2
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Intuition +1

Reviews

Consultant Anna has received 4 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Raak, snel en helder! Top!!! Dankjewel ❤️

Nathalie - March 08, 23:04

Dankjewel! En het komt goed. Ik waardeer jou review enorm. dikke knuffel

Anna - March 08, 23:22
Star Star Star Star Star

Heel fijn consult gehad van Anna. Ze voelt goed in en ze helpt je een goed perspectief te geven van hoe jij je kunt verhouden tot de ander. Ze zet je in het licht met haar inzichten.

Anoniem - January 26, 20:43

Rosalinde super bedankt voor deze mooie en warme review 😘. Het geeft mij veel kracht. Veel liefde gewenst

Anna - January 27, 12:32
Star Star Star Star Star

Beste Anna ,wat ben jij zo goed in aanvoelen Zo blij jou te leren kennen op deze site Grt Ann uit België

ANN - January 23, 20:50

Ann Bedankt voor deze mooie review. Ben er blij mee dat je het prettig hebt ervaren. Xxx Anna

Anna - January 23, 21:50
View all 4 reviews
en nl
Support