Anne - Box: 535 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Anne

0 reviews

Antwoord op je vragen door middel van Tarot | Reiki op afstand | doelgericht | positief | Nieuwsgierig? Zie uitgebreide omschrijving!

Unavailable

About me

Hoi! Ik ben Anne (30) en het afgelopen jaar heb ik verschillende cursussen gevolgd in Tarot en Reiki en inmiddels gebruik ik beide dagelijks. Voor mezelf, maar ook voor anderen en wil nu graag nog mee

Hoi! Ik ben Anne (30) en het afgelopen jaar heb ik verschillende cursussen gevolgd in Tarot en Reiki en inmiddels gebruik ik beide dagelijks. Voor mezelf, maar ook voor anderen en wil nu graag nog meer ervaring opdoen! Ik beantwoord met liefde al jouw vragen door middel van het leggen van tarotkaarten én help jou graag bij het ontdekken van jouw krachten en potentieel.

Of je nu op zoek bent naar antwoorden op specifieke vragen, inzicht in levensuitdagingen, of gewoon een positieve boost nodig hebt: ik sta voor je klaar!

Read more..

Reviews

Consultant Anne has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support