Annebeth - Box: 621 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 621 (€ 0,90 p.m.)

Annebeth

Star Star Star Star Star
1 reviews

Luisterend oor, Heldervoelend/ Helderziend. Kaartleggen, SoulBodyFusion (op afstand).

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 621 (€ 0,90 p.m.)

About me

Graag ben ik een luisterend oor voor je en help ik je via helderziende/heldervoelende waarneming en kaartlegging om inzicht te krijgen in je situatie. Soms is het zicht op je levenspad door welke oor

Graag ben ik een luisterend oor voor je en help ik je via helderziende/heldervoelende waarneming en kaartlegging om inzicht te krijgen in je situatie.
Soms is het zicht op je levenspad door welke oorzaak dan ook versluierd en dan kan een advies vanuit helderheid en liefdevolle aandacht een welkome steun zijn om weer bewust en in je kracht verder te kunnen. Graag adviseer ik je over relaties, werk, gezondheid, levensmissie en waar je dan ook tegen aan loopt.
Ik werk op een unieke manier via de pendel, in contact met jouw ziel en channel persoonlijke boodschappen van engelen en gidsen.(eigenlijk de diepere wijsheid en weten in jezelf!)
Ook bied ik sessies op afstand aan: SoulBodyFusion: een energetische methode die je helpt je ziel volledig in je cellen te brengen en je weer af te stemmen op je levenskracht.( Een korte SoulBodyFusion sessie duurt ongeveer 2 x 5 minuten plus nabespreking)
Ik help je ook via text consult.
Bel-korting tijdens het Corona-virus
Lieve groet,
Annebeth

Read more..

Reviews

Consultant Annebeth has received 1 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Blij dat ik de eerste revieuw mag schrijven voor Annebeth. Ik heb het gesprek met haar als heel erg prettig ervaren. We zaten op dezelfde lijn, het voelde heel goed aan en ze is erg zacht in haar uitspraken. Erg de moeite waard eens met haar te bellen. Groetjes Annemiek

annemiek - February 17 2020, 12:40

Lieve Annemiek, dankjewel voor je reactie en vertrouwen, Heb het wederzijds zo ervaren

Annebeth - February 17 2020, 12:44
View all 1 reviews
en nl
Support