Aurora - Box: 595 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 595 (€ 0,90 p.m.)

Aurora

Star Star Star Star Star
2 reviews

Ik ben uw lichtwerker Aurora. Mijn spirituele Aartsengelen zijn ook aanwezig die mij begeleiden om antwoord te geven op al uw vragen.

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 595 (€ 0,90 p.m.)

About me

Ik ben uw lichtwerker Aurora. In de bron van het leven, het licht van God, daar zijn de antwoorden op uw vragen moeder Maria Magdalena die bij mij zit, Jezus Christus,MIJN leider en mijn spirituele Aa

Ik ben uw lichtwerker Aurora. In de bron van het leven, het licht van God, daar zijn de antwoorden op uw vragen moeder Maria Magdalena die bij mij zit, Jezus Christus,MIJN leider en mijn spirituele Aartsengelen zijn ook aanwezig die mij begeleiden om antwoord te geven op al uw vragen.

Ik mag u helpen om verlichting en licht te brengen in uw leven, daarnaast om antwoord te geven op uw levensvragen.

Als uw spirituele begeleider gaan wij in gesprek over de kwestie die op dit moment bij jou speelt en zullen wij kijken wat voor jou passend is om hiermee om te kunnen gaan. Want ieder mens is geboren met een eigen levenskracht. We zullen beginnen met het benoemen van wat er nu is, waar je nu staat en waar je nu tegenaan loopt. Door dit te erkennen gaan we samen naar de oplossing kijken.

Liefdevolle warme groet, Aurora

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +1
Spirituality icon
Spirituality +1

Reviews

Consultant Aurora has received 2 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Dankjewel voor je gave om veel te vertellen over de situatie.

MarieLouise - March 12 2023, 22:47

dankjewel

Aurora - March 13 2023, 00:13
Star Star Star Star Star

Kan alles tot in detail aanvoelen en aangeven zonder enige informatie Meer dan 5 sterren zo goed! Dank u wel voor uw byzondere consult ! Het heeft mij bewust gemaakt

Ela - March 12 2023, 10:04

dankjewel

Aurora - March 12 2023, 10:45
View all 2 reviews
en nl
Support