Carma Coaching - Box: 592 - Topconsulenten.nl

Unavailable
Available call
Profile image of Carma Coaching

Carma Coaching

Star Star Star Star Star
310 reviews

Bekend Ziels-Liefde & Tweelingziel Expert, Nieuwetijds-Medium, Magie,- Alchemie en Energiewerk, Verlichter, Verbindende Waarnemer

Unavailable
Available Call

About me

"IN HET DIEPSTE VAN HAAR KERN IS CAROLINE EEN ZIEL DIE HARTEN WIEGT EN GENEEST, DIE HARTEN LAAT DANSEN." Namaskar mooi mens, ik ben Caroline van Carma Coaching. Al jarenlang heb ik een drukke praktij

"IN HET DIEPSTE VAN HAAR KERN IS CAROLINE EEN ZIEL DIE HARTEN WIEGT EN GENEEST, DIE HARTEN LAAT DANSEN."
Namaskar mooi mens, ik ben Caroline van Carma Coaching. Al jarenlang heb ik een drukke praktijk en werk met wachtlijsten op consulten van enkele weken. Je kunt me via Topconsulenten een aantal uur per week online vinden. Meestal in de ochtend of de (late) middag.
Ik werk zonder voorkennis en zonder hulpmiddelen, laat mij leiden door mijn team en via hen ontvang ik The Higher Love Templates.

Caroline is een Divine Feminine, architect van de Nieuwe Tijd & Nieuwetijdsliefde, een lichtwerper, bruggenbouwer, een verbindende waarnemer en zij ervaart kosmische liefde. Hierdoor kan zij je goed ondersteunen: "Het is mijn passie om jou de vonk van ware liefde en harmonie te laten herkennen. We lopen namelijk allemaal op een pad van duisternis naar licht, van een staat van minder bewustzijn naar ontwaken."

Carma Coaching is gespecialiseerd in:
❂ Magische en Kosmische Liefdesverbindingen; al meer dan een decennia expert in Zielsliefde connecties (Tweelingzielen, Karmische & Energetische connecties, Soulmates, Nieuwetijdsliefde/Kosmische Liefde)
❂ Transformatie-processen; inzicht in blokkades, innerlijke overtuigingen, kernwonden
❂ Blauwdruk reading mbt Tweelingziel en Zielsliefde connecties, Caroline leest de reden van de ontmoeting, de reden van de gelijktijdige incarnatie, jouw/'jullie' ziels-herinneringen, vorige levens e.d. Ook krijg je handvatten mee.
❂ Miracle-Worker/Energie-werk; o.a. healing, inzicht in jouw (ziels)pad: hoe je contact kunt maken met je diepste wezen en wensen, je diepere drijfveren, jouw unieke levensdoel, je werkelijke (ziels)verlangen(s)
❂ De Nieuwe Tijd (Aquariustijdperk) & Leven in 5D
❂ Ondersteuning van de Man in Ontwaking
❂ De Nieuwe Partnerschappen (Founder Nieuwetijdsliefde)
❂ Ondersteuning van Lichtkinderen (Nieuwetijdskinderen) als gecertificeerd Holistisch & Helend KindCoach
❂ Love reading; je krijgt verheldering rondom de liefde, je liefdesrelatie inzake angsten/veranderingen/separatie/aantrekken & afstoten/vreemdgaan/scheiding etc
❂ Vrouw-coach: ervaringsdeskundige vrouwelijke hormonen (vnml (pre)overgang, schildklier, bijnier/stress, hormonale disbalans)
❂ Happy Inspirator & Motivator, in mijn consulten duw ik je liefdevol voorbij het punt waarvan jij denkt dat het je uiterste grens is (en ik laat je niet toegeven aan twijfel)

Het is al jarenlang mijn missie en roeping om helderheid te brengen in de wirwar van (on)waarheden rondom zielsverwantschap. Ik ben (tevens) een ervaringsdeskundige op dit gebied dus treedt maar in de voetstappen van mijn hart. Ik kan je alles vertellen over jouw (ziels)reis en over jouw (ziels)liefde verbinding. Zielsliefde gaat over herkenning, genezing, acceptatie, expansie en groei.

Mijn spirituele zelf werkt door mij heen en is een verlengstuk van de Universele waarheid. Informatie inzake gewenste veranderingen (bijvoorbeeld rond een verwachte datum) en/of voorspellingen kan ik met alle goede wil niet beantwoorden. Tijd is de vijand van het ego. Bovendien tasten voorspellingen de autoriteit en vrijheid aan van jou, van de ander. Iedereen heeft zijn of haar eigen zielspad te volgen.
Ik probeer zo objectief en duidelijk mogelijk het diepste van jou, van een ander, te vertolken. Om een spiegel voor je te zijn, waarin jij jezelf ziet, je een glimp te laten opvangen van het Goddelijke en je innerlijk kind stukken te laten herkennen.

Mijn levensmotto is ‘leef authentiek met passie, liefde & aandacht’. Ik ben een bruggenbouwer pur sang, een verbindende waarnemer en tijdens een consult haal ik de ruis weg en pak de kern eruit. Mijn mediamieke gaven zijn bijzonder sterk en overgedragen van generatie op generatie. Dankzij mijn sterrenbeeld Waterman heb ik een nuchtere kijk op het spirituele en sta dus stevig met beiden voeten op de grond.

Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over de liefde, zielsverwantschap, nieuwetijdsliefde, het nieuwe tijdperk (Aquariustijdperk), jouw transformatieproces en inzicht in jouw (licht/innerlijke) kind. Ik kan je als ervaringsdeskundige ook inzicht geven in gezond(er), uitgebalanceerd leven cq. je ondersteunen met adviezen in tijden van hormonale disbalansen (de (pre)overgang/schildklier/bijnier/stress) en in situaties die voor jou belangrijk zijn, je richting geven en je bijstaan in de zoektocht naar verdieping en bezinning.
Het bieden van inzicht gebeurt altijd vanuit helderheid, puurheid en eerlijkheid en ik zal altijd transparantie proberen te betrachten. Echter vind jij jouw waarheid altijd in je eigen hart, in je intuïtie, in je weten.

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +29
  • Soulmates +9
  • Twin Souls +6
Spirituality icon
Spirituality +3
  • Self-consciousness +2
  • Spiritual Development +1
Life Coaching icon
Life Coaching +3
  • Life Questions +1

Reviews

Consultant Carma Coaching has received 310 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Zo langzamerhand word ik ook steeds meer ervaringsdeskundige op dit gebied. Altijd fijn om toch weer wat nieuwe inzichten en tool te kunnen ontvangen om verder te gaan. Dank Caroline X

Marc - August 30, 09:17

Haha, ja dat klopt, jij draagt dezelfde kosmische kennis. Maar dank voor je lieve review. Ik wens je de hemel in je hart

Carma Coaching - August 30, 10:11
Star Star Star Star Star

Zoveel liefde voor jou,Dankjewel lieve Caroline❤️‍🩹 Ff je talk weer nodig 🌞

August 07, 12:17

Zoveel liefde terug & jij ook dank voor je vertrouwen in mij en mijn spirits. Liefs en mooie Leeuwenpoort energie gewenst, C

Carma Coaching - August 08, 11:10
Star Star Star Star

Volgend x bel ik ff iets langer..maar bedankt Caroline. En ga met de mantra aangaan. And trust❤️‍🩹..Liefs🥰

July 23, 13:35

Je staat heel erg goed in je energie, inderdaad vertrouwen en complete overgave aan je zielspad. Dan komt het echt helemaal goed. Liefs, C

Carma Coaching - July 23, 13:41
Star Star Star Star Star

Tijd vloog voorbij. Zal het nog een paar keer na luisteren, maar genoeg inzichten en zaken om mee aan de slag te gaan. Ik weet het, voel het, maar laat me nog tegenhouden. Fijn om je af en toe aan mijn kant te hebben, om mee te kijken. dank & liefs!

Marc - July 23, 11:55

Ik weet dat jij het voelt, lieve Marc, nu een kwestie van overgave aan je zielspad & het verzet tegen verandering vrijlaten. In alle liefde

Carma Coaching - July 23, 12:00
Star Star Star Star Star

Heel erg bedankt lieve Caroline voor het tekstbericht en de chat. Altijd fijn om je te spreken! xxx

Manouk - July 19, 15:44

YOU (JUST) HAVE TO SHINE ;-)

Carma Coaching - July 19, 15:45
View all 310 reviews
en nl
Support