Debby Jane - Box: 800 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Debby Jane

0 reviews

Monnik, Spiritueel Coach, Energetisch Healer, Paragnost, Lenormand, Spirituele Ontwikkeling, Stress-release. Alleen via Chat (Also in English)

Unavailable

About me

Hi, welkom, fijn dat je er bent! Mijn naam is Debby Jane en ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend energetisch therapeut. Ben op dit moment alleen via de chat bereikbaar. Ik werk als de C

Hi, welkom, fijn dat je er bent!
Mijn naam is Debby Jane en ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend energetisch therapeut. Ben op dit moment alleen via de chat bereikbaar. Ik werk als de Coach in Zelfliefde, aura-chakra-healer, reiki-master, bewustzijnscoach en meditatie lerares al meer dan 20 jaar in mijn eigen praktijk Debby Jane. Als voormalig monnik wijd ik mijn leven aan het ervaren van hogere staten van bewustzijn en aan het helpen van anderen om dit te ervaren.

Specialisatie
Vanuit de Stilte met hulp van "boven" en met behulp van Tarot en Lenormandkaarten beantwoord ik jouw vragen. Ik mag altijd datgene aan je meegeven wat NU belangrijk voor jou is. Ik sta je graag bij om jouw energie te verhogen om zo inzichten te verkrijgen, waardoor je gemakkelijk weer een stapje verder op de je pad komt. Zodat je weer de rust en balans krijgt waar je zo naar verlangt. Ik geef je altijd een eerlijk en een zo helder mogelijk antwoord.

Waar kan ik je mee helpen?
Als je verlangt naar rust je hoofd en balans in je leven. Als je terug wilt keren naar wie je daadwerkelijk bent. Vragen over zelfliefde, relaties, werk, spirituele ontwikkeling, opvoeding, bewuster leven, het loslaten van bepaalde situaties, hulp bij keuzes maken, blokkades, etc. Ook als je geen vragen hebt, maar gewoon iets kwijt wilt of een sparringpartner nodig hebt, kun je bij mij terecht. Ik geef je graag een healing op afstand.

Krijg jij een goed gevoel als je mijn profiel bekijkt? Dan weet ik zeker dat ik jou kan helpen!

Tot gauw op de chat!
Lieve groetjes,
Debby Jane

Read more..

Reviews

Consultant Debby Jane has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support