Dinah - Box: 508 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Dinah

Star Star Star Star Star
813 reviews

Trancemedium, Gidscontact, twinflame Helderziende kaartlegging heldervoelend-en wetend. Zie hoe de ander naar u staat & acties, kaarsmagie, heks(wit)

Unavailable

About me

Lieve mensen, Mijn naam is Dinah. Ik ben een helderziend, voelend, horend -en wetend trance medium voor mens en dier, Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd onvoorwaardelijke liefde en begelei

Lieve mensen,

Mijn naam is Dinah. Ik ben een helderziend, voelend, horend -en wetend trance medium voor mens en dier, Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd onvoorwaardelijke liefde en begeleiding gekregen van Lichtwezens, Gidsen en Engelen.

Door mijn telepatische begaafdheid kan ik boodschappen vertalen van de ander en dus weet ik wat de ander over u vertelt maar niet altijd zegt. Contact met overleden dierbaren is vaak mogelijk.
Sterk in het aanvoelen en zien van de intenties en acties van de ander naar u. Alles is energie, trilling.. en niets is onmogelijk. Ook kan ik u zeggen wat de weg is naar hoger bewustzijn zodat u zelf meer toegang heeft tot grote mysterieën, antwoorden en inzichten. Dmv de tarotkaarten krijgt u antwoord op uw vragen. Mijn kaarten hebben u wat te vertellen.

Het werken in mijn praktijk doe ik inmiddels 25 jaar en hier coach en begeleidt ik HSP volwassenen en kinderen met behulp van bewustzijnskennis, lifecoaching, facetten uit het sjamanisme. voeding, ademhaling en bescherming, rituelen maar ook als reikimaster/teacher, kaartleggingen . ademhalingstechniek en daarnaast kruiden en kaars magie. Dit zal alleen in het hoogste licht geschieden vanuit het hart, De rest werp ik verre van mij!

Wilt u iets aantrekken of iets wensen voor uzelf of u naasten.. dan brand ik voor U een zelfgemaakte kaars van bijenwas, alleen op verzoek en alleen in licht en liefde. Ik weet op de juiste wijze een wens in te zetten.

Erg fijn als u een review achterlaat. Daarvoor vast hartelijk dank!

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +66
 • Soulmates +15
 • Twin Souls +3
 • Divorce +3
Spirituality icon
Spirituality +27
 • Self-consciousness +9
 • Spiritual Development +8
 • Clairvoyance +7
Life Coaching icon
Life Coaching +13
 • Life Questions +8
 • Happiness +1
 • Intuition +1
 • Wellbeing +1
Card Reading icon
Card Reading +6
 • Lenormand Cards +2
 • Card Reading General +4
Career and Lifeplan icon
Career and Lifeplan +4
 • Career +2
 • Lifeplanning +1

Reviews

Consultant Dinah has received 813 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

❤️

Anoniem - Today, 19:19

Dankjewel, ❤️liefs Dinah

Dinah - Today, 19:23
Star Star Star Star Star

Dankjewel 🤗💋 Voor de waarheid Erg goed Chapeau, Tot gauw weer.

Riet - May 23, 09:20

Dankjewel voor de review! x liefs Dinah

Dinah - May 23, 10:43
Star Star Star Star Star

Bedankt voor je hulp en inzichten die je telkens mee verder helpt. We zullen positief blijven en hier en nu investeren in positieve vibes te sturen om het beste te krijgen wat ik ook verdien en wil. Veel liefs ❤️❤️❤️

Anoniem - May 15, 19:18

Exact en jouw uitleg omtrent het investeren in onszelf is heel waar! Dat helpt alles verder Veel liefs ❤️❤️❤️

Dinah - May 15, 19:53
Star Star Star Star Star

Bedankt voor je mooie inzichten zonder het te verbloemen en wat er tussen ons is van hartsverbinding klopt wel is echt ,alleen de situatie is op deze momenten soms onbegrijpelijk, maar je legt het duidelijk uit waar hij in is en wilt aan werken voor mij. Dat is wel fijn om te weten. ❤️🤲

Anoniem - May 15, 19:14

Graag gedaan Wat lief! Ja, het is soms zo dubbel maar is en blijft een hartsverbinding ❤️xxx

Dinah - May 15, 19:58
Star Star Star Star Star

Wederom fantastisch! Dank! 🙏 x

Anoniem - May 14, 11:59

Wat lief! Dankjewel! Liefs Dinah X

Dinah - May 14, 12:07
View all 813 reviews
en nl
Support