Isis - Box: 530 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Isis

0 reviews

Intuitief counselor, Tarotkaarten, Invoelend, Deep energy healing op afstand, Transformatie werk voor vrouwen/ mannen die zich nu op 1 willen zetten.

Unavailable

About me

Als je in bent in voor verandering, of je wilt inzicht en bewustzijn op je vraag, connect met me en laat je naar een nieuwe lichtstroom voeren. Ik geef jou en je thema de aandacht die het nodig heeft.

Als je in bent in voor verandering, of je wilt inzicht en bewustzijn op je vraag, connect met me en laat je naar een nieuwe lichtstroom voeren. Ik geef jou en je thema de aandacht die het nodig heeft. Isis, ze is mijn voornaamste gids, is goed in rock en roll stijl transformaties, humor, liefde, oprechtheid en ook vaak een advies/ perspectief op praktisch en emotioneel niveau . Tarotleggingen doe ik al 24 jaar, afgestemd op jouw thema in liefde/ werk/ relaties. Astrologie hoort ook bij mijn gereedschap.

Read more..

Reviews

Consultant Isis has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support