Janine - Box: 370 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Janine

0 reviews

Zit je helemaal vast? Ik help je weer sterker in je kracht!

Unavailable

About me

Hoi leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben een easy going type, je kunt met mij overal over praten, ik heb geen taboes. Naast mijn theoretische kennis, gaven heb ik ook een enorme dosis ervaringsd

Hoi leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben een easy going type, je kunt met mij overal over praten, ik heb geen taboes.

Naast mijn theoretische kennis, gaven heb ik ook een enorme dosis ervaringsdeskundigheid.

Met een goed gesprek komen we samen tot inzichten. Ik zit beslist niet op de stoel van de therapeut, maar wil als een maatje een arm om je heen slaan. Ik werk vanuit gevoel en raadpleeg mijn kaarten en pendel om bevestiging te krijgen. Als je een foto upload kan ik desgewenst een fotoreading doen.. Je kunt bij mij terecht voor vragen op het gebied van de liefde, spiritueel ontwaken/HSP en vragen over werk en studie. Zit ik in een innerlijke transformatie? Waarom trek ik bepaalde mensen aan? Kortom een goed gesprek lucht meestal op. Ik oordeel niet en zal een luisterend oor bieden en je vragen zo nauwkeurig beantwoorden. Tot snel.

Read more..

Reviews

Consultant Janine has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support