Joanne May - Box: 966 - Topconsulenten.nl

Available

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 966 (€ 0,90 p.m.)

Joanne May

Star Star Star Star Star
89 reviews

Medium | Twin flame | Paranormaal Therapeut | Energetisch Therapeut | Sjamanisme | Narcisme | Dromen | HSP | Blokkades | Tantra

Available

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 966 (€ 0,90 p.m.)

About me

Ik vindt het een voorrecht om nauw samen te werken met gidsen, helpers, voorouders en ouderlingen uit de spirituele wereld. In afstemming op jouw energie krijg ik beelden door, ben ik helderziend, h

Ik vindt het een voorrecht om nauw samen te werken met gidsen, helpers, voorouders en ouderlingen uit de spirituele wereld.

In afstemming op jouw energie krijg ik beelden door, ben ik helderziend, horend en helder voelend. Contact maken met geliefden die overgegaan zijn. Ook het invoelen van hen die nog onder ons zijn.

Ook werk ik op energetisch vlak, healing op mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel of energetisch niveau. Ook in geven tricks en tools voor het opschonen van je karmische en voorouderlijn.

Als holistisch energetisch therapeut kan ik je helpen om naar de angel te gaan van pijn en trauma delen die een belemmering zijn in je dagelijkse leven. Dit kunnen vragen zijn: Ik ben mijzelf kwijtgeraakt. Wie ben ik? Waarvan word ik nu echt gelukkig? Hoe kan ik met een open hart het leven gaan ervaren? Wat zijn mijn drijfveren en passies? Doe ik het werk dat echt bij mij past? Wat vind ik belangrijk in werk en leven? Hoe kom ik in mijn kracht? Hoe kan ik bij mijzelf blijven? Hoe kom ik uit een lastige situatie, zonder dat ik over mijn eigen grenzen ga. Wat zijn mijn grenzen? Hoe kan ik liefdevol en met compassie leven met mijn chronische lichamelijke/ psychische klachten?

Zowel mediumschap, als holistisch energetisch therapeut komt vanuit een fundament van Sjamanisme. Ik ben geïnspireerd door het sjamanistische pad, door de Laika Indianen uit Andes gebergte en de Lakota - inheems Amerikaanse Indianen. De leer hiervan integreer ik als lichtbrenger.

'Ieder mens verdient bevestiging en emotionele rust'. Een ieder van ons heeft bevestiging nodig! Wanneer een geliefde overlijdt blijf je vaak met vragen over, een leegte die soms ondraaglijk is. Graag geef ik je de antwoorden door die gegeven worden, zodat er rust mag zijn en dat nieuwe richtingen aangeduid mogen worden.

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +32
  • Soulmates +10
  • Twin Souls +4
  • Sexology +1
Spirituality icon
Spirituality +3
  • Spiritual Development +1
  • Clairvoyance +1
Life Coaching icon
Life Coaching +3
Career and Lifeplan icon
Career and Lifeplan +4
  • Career +1
  • Lifeplanning +1

Reviews

Consultant Joanne May has received 89 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Super bedankt voor alle info en tips! Het voelt nu een stuk helderder en begrijp nu ook beter waarom ik bepaalde dingen voelde en ervaarde! Heel erg duidelijk en helder as always!! k kan alle onderwerpen bespreken! Ik ga er in ieder geval zeker van genieten! Je bent geweldig! Veel liefs! xxx

Lotusflower - Today, 02:20

Joanne May - Today, 18:03
Star Star Star Star Star

Mega fijne reading, weer hele nieuwe inzichten gekregen en ik ben al een paar keer geweest. Bedankt weer(L)

Sienna - November 22, 00:19

Joanne May - November 22, 08:28
Star Star Star Star Star

Geweldig weer en zoooooo spot on✨✨✨✨

Sienna - November 01, 23:56

Joanne May - November 02, 11:24
Star Star Star Star Star

Goed consult echter waren we nog in gesprek. Ik belde terug?! werd niet meer opgenomen en dan op afwezig gezet

Lis - October 26, 23:58

Joanne May - October 27, 08:18
Star Star Star Star Star

Dank je wel. Het is duidelijk dat hij haar belangrijker vindt dan mij. Ik kan de restjes krijgen, maar ik verdien beter dan dat.

Monique - October 26, 20:09

Joanne May - October 26, 20:15
View all 89 reviews
en nl
Support