Jorgos - Box: 899 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 899 (€ 0,90 p.m.)

Jorgos

0 reviews

Medisch Medium tevens Intuïtieve Helderziend en Helder-voelend met veel levenservaring. ik werkt tevens als levenscoach.

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 899 (€ 0,90 p.m.)

About me

Als Medium kan ik u helpen om uw gevoelens op een rijtje te krijgen. Ik kan u adviseren hoe bepaalde zaken aan te pakken of op te lossen. U kunt me vragen hoe te handelen om tot een oplossing te komen

Als Medium kan ik u helpen om uw gevoelens op een rijtje te krijgen. Ik kan u adviseren hoe bepaalde zaken aan te pakken of op te lossen. U kunt me vragen hoe te handelen om tot een oplossing te komen.

Naast Medium houd ik bezig met Natuur geneeskunde en kan u in bepaalde gevallen energie sturen voor uw zelf-genezing of van uw familie of kennissen.

in de Natuur geneeskunde is bijna alles via voeding te verbeteren of zelfs te genezen . In deze tijd eten we verkeerd, te vele suikers en verkeerde vetten zorgen er voor dat we overgevoelig worden en slecht beschermd zijn tegen ziektes.

Read more..

Reviews

Consultant Jorgos has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support