Juridisch advies Hans - Box: 347 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 347 (€ 0,90 p.m.)

Juridisch advies Hans

0 reviews

Helderwetend Juridisch Advies - Emoties Kanaliseren - Luisterend oor

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 347 (€ 0,90 p.m.)

About me

HELDERWETEND.... Juridisch advies Hans, in zake echtscheidingen waar relaties en liefde verblindend kunnen zijn gaan werken en de onderlinge strijd met mediation van advocaten doorgaat alleen kostbaar

HELDERWETEND.... Juridisch advies Hans, in zake echtscheidingen waar relaties en liefde verblindend kunnen zijn gaan werken en de onderlinge strijd met mediation van advocaten doorgaat alleen kostbaarder en gerekt kunnen worden. Ik help u de emoties te kanaliseren en zicht te geven om met niet te veel schade alles te doorstaan. 30 jaar ervaring. Helemaal als uw partner ondernemer is wat het lastiger maakt. Ook bij betalingsproblemen (o. a. ziektekosten) lastige deurwaarders en incasso advocaten die niet altijd de juiste weg bewandelen. Tevens ruime ervaring op het gebied van zakelijke beschermingsconstructies bij ondernemingen voor ondernemers bij dreigende scheidingen een rol kunnen spelen alsmede bij mogelijke erfenissen en overheid. Mijn sterke helderwetendheid kan u helpen bij levensvragen omtrent verbintenissen in de relatiesfeer hoe positief ook waar het beter is in het begin al zaken goed te regelen. En naar u luisteren gewoon omdat u uw verhaal kwijt wil dat hoort ook bij.

Read more..

Reviews

Consultant Juridisch advies Hans has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support