Lily - Box: 904 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Lily

0 reviews

Ervaren medium, lenormand kaarten, life- en business coach, aangeboren helderwetend, heldervoelend en helderziend.

Unavailable

About me

Over mij Heel hartelijk dank voor uw interesse in mij. Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Lily, sinds jongs af aan kon ik bij mensen aflezen en zien wat er bij hun aan de hand was. In mijn tie

Over mij
Heel hartelijk dank voor uw interesse in mij. Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Lily, sinds jongs af aan kon ik bij mensen aflezen en zien wat er bij hun aan de hand was. In mijn tiener jaren leefde ik hierdoor erg teruggetrokken. Ik heb heel lang een gevoel van onzekerheid gekend omdat ik mijn gevoel en mijn helderziendheid niet goed kon plaatsen, totdat ik besefte dat ik echt wel anders was. Rond mijn 25ste levensjaar ben ik met mijn talent/ gave mensen gaan helpen. Ik besefte toen echt dat ik een taak heb op deze aarde om mensen te begeleiden op hun pad.

Wat kan ik voor u betekenen?
Door de ervaringen die ik heb opgedaan ben ik zowel een expert in de liefde, help je graag in het inzichtelijk maken van uw levenspad, leg daarnaast zeer vakkundig traditionele kaartleggingen. Tijdens een consult mag ik met behulp van mijn gave en eventuele kaarten leggingen, boodschappen aan u doorgeven om u verder op uw ziels-/levenspad te kunnen helpen.

Mijn doel is om u te helpen zodat u weer verder kunt in uw leven.

Veel liefs,
Lily

Read more..

Reviews

Consultant Lily has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support