Lux - Box: 514 - Topconsulenten.nl

Pause

Lux

Star Star Star Star Star
17 reviews

Zeer ervaren psychic reader en prof. coach & teacher (>15 jr erv) | mystica | helder geboren | schaduwkanten | zelfwerk | innerlijk kind | relaties

Pause

About me

Hi! Als psychic reader lees ik de energievelden van mensen en situaties. Dit doe ik al meer dan 15 jaar dagelijks, beroepsmatig, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik werk in het Nederlands,

Hi!

Als psychic reader lees ik de energievelden van mensen en situaties. Dit doe ik al meer dan 15 jaar dagelijks, beroepsmatig, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik werk in het Nederlands, Engels en Italiaans.

Ik ben helder geboren, met een hypersensitief systeem dat me in staat stelt informatie te lezen en 'downloaden' uit de velden die ons omringen. Ik werk daarbij niet met gidsen of andere externe krachten; ik werk met de heldere vermogens en 'hoger' ontwikkelde aspecten van mijn eigen wezen.

Als professioneel internationaal werkend coach, reader & teacher ben ik al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in innerlijk kindwerk, schaduwkantenwerk, dieptepsychologie, neuropsychologie, de werking van de psyche, relatie-, interactie- en communicatiedynamieken, systeemdynamica, hypersensitiviteit en overprikkeling, hoogbegaafdheid, neurodiversiteit, processen van individuatie/zelf-wording, toxische dynamieken, zelfwerk vanuit een holistisch, psychologisch & esoterisch perspectief en het op een verantwoorde wijze omgaan met ESP, intuïtie & psychic vermogens.

Als mystica verdiep ik me al meer dan 30 jaar in metafysica en esoterie. Ik ben aards en no-nonsense in mijn omgang met het spirituele en houd niet van 'gezweef' (want daar is niemand bij gebaat).

Wat je vraag ook is: ik bied je een verhelderende scan en diepte-duiding van dingen die **in het nu** spelen, in jezelf of in een connectie met iemand anders. Ik verschaf meer helderheid, inzicht en handvatten. Ik doe géén voorspellingen. Panta rhei.

Ik werk aan de hand van concrete vragen en sta erom bekend dingen zeer helder te kunnen duiden én helder te kunnen verwoorden, uitleggen & toelichten. Ik geef in zuiverheid weer wat ik waarneem, respectvol maar zonder ergens doekjes om te winden of 'feel good verhaaltjes' te verzinnen. Eerlijkheid staat centraal in mijn werkwijze.

Ik heb al met vele duizenden mensen mogen werken in binnen- en buitenland en ben ook jou graag van dienst.

Lux

PS Ik typ snel :-)

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +2
  • Soulmates +1
  • Twin Souls +1
Spirituality icon
Spirituality +2
  • Self-consciousness +1
  • Clairvoyance +1
Life Coaching icon
Life Coaching +2
  • Wellbeing +1
Career and Lifeplan icon
Career and Lifeplan +3
  • Career +2

Reviews

Consultant Lux has received 17 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Wat een fantastische lezing kan Lux binnen no time en zonder énkele info geven zeg! Verhelderend en voor mij ontzettend waardevol ♥️

April 11, 23:59

Heel graag gedaan! Dankjewel voor je mooie review. Lieve groet, Lux

Lux - April 12, 00:00
Star Star Star Star Star

Lux, fantastisch. Woorden beginnen altijd te stromen als ik je spreek. Gracias 🙏❤

March 25, 23:03

Heel graag gedaan, anytime! Dankjewel voor je mooie feedback :-) Lieve groet, Lux ♥

Lux - March 25, 23:07
Star Star Star Star Star

Helder, duidelijk én snel! Aangenaam intelligent gesprek en brengt verheldering en visie.

Anoniem - February 14, 22:52

Dankjewel voor deze mooie feedback! Lieve groet, Lux

Lux - February 14, 22:54
Star Star Star Star Star

Dank je heel mooi idd heftig soms :)

Anoniem - December 18 2023, 20:29

Heel graag gedaan. En ja, het is een pittige dynamiek. Maar je doet het heel goed! Lieve groet, Lux

Lux - December 18 2023, 20:45
Star Star Star Star Star

Lieve Lux, Jeetje zeg, ik sprak je vanavond rond 19.30. Je doet je naam voluit eer aan. Door jouw licht op mijn/ onze situatie te laten schijnen, is het helderder voor mij geworden en voel ik mij gesterkt om door te kunnen gaan! Hartelijk dank! Tot binnenkort.

Sterretje - December 14 2023, 21:55

Dankjewel voor je mooie feedback en héél graag gedaan. Tot de volgende keer :-) Lieve groet, Lux.

Lux - December 14 2023, 21:57
View all 17 reviews
en nl
Support