Mandy - Box: 726 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Mandy

Star Star Star Star Star
702 reviews

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend, lichtwerker, zielsconnecties, transformatief coachen, healing op afstand, ASS, kinderen.

Unavailable

About me

Welkom op mijn profiel! Ik ben een soul reader, medium, life-coach, coach, gezinsbegeleider, chakra healer, reiki master, ademcoach en hypnotherapeut. Ik ben hier om je te helpen bij al je levensvrag

Welkom op mijn profiel!

Ik ben een soul reader, medium, life-coach, coach, gezinsbegeleider, chakra healer, reiki master, ademcoach en hypnotherapeut. Ik ben hier om je te helpen bij al je levensvragen. Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om een vervuld en gelukkig leven te leiden. Ik ben hier om je te helpen bij het vinden van je eigen weg. Als soul reader en medium kan ik je helpen bij het verkrijgen van inzicht in jezelf en je levenspad. Ik werk op een dieper niveau en kan je helpen om verbinding te maken met je eigen innerlijke wijsheid en de wijsheid van de spirituele wereld. Dit kan je helpen om beter te begrijpen wat er onder de oppervlakte speelt, wat je nodig hebt om te groeien en te bloeien, en hoe je jouw leven meer in lijn kunt brengen met je ware zelf.

Ik heb mijn vaardigheden als soul reader, medium, life-coach, gezinsbegeleider en hypnotherapeut ontwikkeld door middel van opleiding en praktijkervaring. Ik heb veel geleerd van mijn cliënten en ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren, zodat ik je de best mogelijke ondersteuning kan bieden.

Of je nu met specifieke problemen te maken hebt, zoals stress, angst, depressie, relatieproblemen, of gewoon behoefte hebt aan een beter begrip van jezelf en je levenspad, ik ben hier om je te helpen. Ik kan je helpen bij het vinden van de antwoorden die je zoekt en je ondersteunen bij het maken van de veranderingen die nodig zijn om het leven te creëren waar je naar verlangt. Met liefde reik ik je de benodigde handvatten aan om vooruit te komen.

Mijn boodschappen zijn altijd helder en oprecht, zelfs als ze niet overeenkomen met jouw wensen. Elk probleem heeft een oplossing, vooral wanneer je een duidelijk beeld hebt van de situatie. Mijn rol is om je liefdevol te voorzien van antwoorden en inzichten, maar uiteindelijk ligt de manier waarop je deze aanpakt bij jou. Onthoud dat jouw grootste kracht binnenin jezelf schuilt.

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +224
 • Soulmates +42
 • Twin Souls +72
 • Divorce +2
Spirituality icon
Spirituality +8
 • Self-consciousness +1
 • Spiritual Development +2
 • Contact with Deceased +1
 • Clairvoyance +2
Life Coaching icon
Life Coaching +6
 • Life Questions +2
Career and Lifeplan icon
Career and Lifeplan +8
 • Career +2
 • Finance +3
 • Lifeplanning +2

Reviews

Consultant Mandy has received 702 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Thank you Mandy!! ❤️ Je bent echt een topper! Zuiver en liefdevol medium je zag het precies helder. Fijne dag!

Anoniem - November 27, 11:30
Star Star Star Star Star

5 sterren zijn voor jou eigenlijk niet eens genoeg! Zoveel dank voor wat je allemaal voor me doet ❤️❤️❤️

Amigo - November 25, 19:41

Ah wat een lieve review! Je bent altijd welkom lieverd! Liefs, M

Mandy - November 25, 19:52
Star Star Star Star Star

Je had gelijk hoor lieverd! Hij heeft het geld overgemaakt zoals je zei dat hij zou doen. Hoop dat de rest van wat je voorspelt ook mag uitkomen ❤️😘

Bianca - November 24, 15:51

Wat een lieve review! We gaan voor de rest nu! Liefs, M

Mandy - November 24, 16:04
Star Star Star Star Star

Altijd begripvol, lief maar ook duidelijk. Soms streng als het moet en dat heb ik ook nodig. Thanks lieve mandy voor je inzichten ❤️

Bianca - November 23, 10:33

Ah lief je review! Geen dank mop! Je bent altijd welkom! Liefs, M

Mandy - November 23, 10:51
Star Star Star Star Star

Dank je wel, we gaan het zien. Hopelijk snel duidelijkheid 😉

Conny - November 17, 12:35

Geen dank hoor! Liefs, M

Mandy - November 17, 15:33
View all 702 reviews
en nl
Support