Monique Postma - Box: 841 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 841 (€ 0,90 p.m.)

Monique Postma

Star Star Star Star Star
15 reviews

Helder- ziend -horend -wetend en zeer sterk heldervoelend. Transformatie coach, energetisch therapeut en healer. Psychic medium.

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 841 (€ 0,90 p.m.)

About me

Welkom. Al vele jaren ben ik werkzaam als Spiritueel Life-Coach en Energetisch therapeut. Ik werk vanuit mijn hart en begeleid ik mensen die zich willen ontwikkelen en verdiepen in bewustzijn en spiri

Welkom.
Al vele jaren ben ik werkzaam als Spiritueel Life-Coach en Energetisch therapeut. Ik werk vanuit mijn hart en begeleid ik mensen die zich willen ontwikkelen en verdiepen in bewustzijn en spiritualiteit.
Ik beantwoord concrete vragen en ga daarbij altijd uit van de energie in het huidige moment.
Tevens ondersteun ik je tijdens het gesprek en zet ik jouw energie in beweging, dit doe ik niet bewust, dit gaat vanzelf.
Door het horen van je stem kan ik me afstemmen op jouw energie of de situatie waarvoor je hulp vraagt. Ik stel mij open om te zien, horen, voelen wat ik mag ontvangen en wat ik mag doorgeven. Daarbij help ik je graag om situaties te verhelderen, zodat je je bewust kunt worden en inzicht krijgt in de situatie, in jezelf, je gedachten en je handelen en deze naar wens kunt veranderen.
Er is de afgelopen decennia wereldwijd een proces op gang gekomen met een grote impact op de gehele mensheid. Dit is zich momenteel sneller aan het ontvouwen. Ik zie het als een uitnodiging om te groeien, transformeren en het leven te leven vanuit het hart, vanuit liefde, waardoor er geen ruimte meer zal zijn voor angst. Heb je behoefte om, als gevolg van alle chaos om ons heen, los te komen van het collectief om vanuit je hart en eigen waarheid te gaan leven? Om van daaruit samen als liefdevolle samenleving te kunnen ZIJN is het belangrijk dat ons collectieve bewustzijn wordt verruimd. Door het verruimen van je persoonlijke bewustzijn, wordt automatisch het collectieve bewustzijn verruimd.
Voel je behoefte om je hierin te verdiepen, wil je ondersteuning in je transformatieproces, of wil je hier graag over praten?
We hebben vaak helemaal zelf geen keuze in wat het leven ons brengt, waar we wel een keuze in hebben is hoe we ermee omgaan. Ik beantwoord graag jouw vragen, zodat jij weer verder kunt op jouw levenspad.

Warme groet,
Monique

Read more..

Endorsed for

Life Coaching icon
Life Coaching +1

Reviews

Consultant Monique Postma has received 15 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Moniqie je pakt de dingen perfect op! Daarmee kan ik weer n stapje verder bedankt!

Yani - December 28 2022, 13:00

Dank je wel, je gaat de goede kant op met alles waar je mee bezig bent om te transformeren. Liefs

Monique Postma - December 28 2022, 15:12
Star Star Star Star Star

Dank voor het fijne gesprek en de goede waarnemingen Monique! Je hebt een mooie zuivere energie en insteek in het gesprek xx

Yani - June 29 2022, 12:10

Dank je wel en weet dat je met jouw mooie energie veel mag bereiken, warme groet

Monique Postma - June 29 2022, 13:28
Star Star Star Star Star

Monique, hartstikke bedankt voor de geruststellende antwoorden op mijn vragen. Je kunt heel goed invoelen, ook het huis dat we zoeken, daar gaf je mij info over en het klopte helemaal met wat ik voor ogen heb. Ik vond het een geweldig leuk en interessant gesprek met je; veel tips gekregen die ik ga toepassen. Ben weer een stukje verder gekomen Monique, heel veel dan en ik kom nog eens terug om te vertellen hoe het gegaan is. Liefs Annemiek

annemiek - January 11 2022, 16:56

Dank Annemiek, jullie zitten in een periode van mooie ontwikkelingen. Liefs, Monique

Monique Postma - January 11 2022, 17:23
Star Star Star Star Star

Heel fijn gesprek Monique, bedankt voor de inzichten!

Yani - January 05 2022, 11:48

Met liefde gedaan. Je zit in een mooie voortgang van je energiestroom.

Monique Postma - January 07 2022, 12:13
Star Star Star Star Star

Heel fijn gesprek Monique, helder en spot on! Ik ga de tools inzetten. Dank!

Yani - December 01 2021, 13:26

Dank. Wat fijn dat je verder kunt, het gaat veranderen voor je. lieve groet

Monique Postma - December 01 2021, 13:29
View all 15 reviews
en nl
Support