Naomi - Box: 815 - Topconsulenten.nl

Unavailable
Available call
Profile image of Naomi

Naomi

Star Star Star Star Star
94 reviews

Een zuivere no-nonsense reading over je liefdesleven, werk of algemeen dankzij mijn aangeboren gaves. Mocht er behoefte zijn healing op afstand.

Unavailable
Available Call

About me

Ben je op zoek naar antwoorden? Op een liefdesvraag, algemeen of zit je met werk kwestie. Ik sta voor je klaar. Ik voel in voor jou door middel van een naam. Dan krijg ik door middel van mijn helder v

Ben je op zoek naar antwoorden? Op een liefdesvraag, algemeen of zit je met werk kwestie. Ik sta voor je klaar. Ik voel in voor jou door middel van een naam. Dan krijg ik door middel van mijn helder voelende, -ziende, -horende en -wetende gaven informatie voor jouw situatie door. Ik ben bevoorrecht om contact te leggen met overledenen als deze doorkomen en heb een sterke kracht in verbeelding.

Hoe ben ik tot de ontdekking van mijn gaven gekomen? Na zelf een reis te maken naar 'wie-ik-ben' kwam ik er al snel achter dat ik me anders voelde dan anderen. Ik had vroeger altijd een ‘imaginairy friend’, ik voorspelde bijvoorbeeld dagen, geboorte, zwangerschappen of andere dingen en uiteindelijk werden mijn gaves bevestigt door een out of body experience met mijn overleden oma.

Wat kan je van mij verwachten? Je ontvangt een oprechte en zuivere reading. Ik vertel soms dingen die je niet wil horen, maar wel mag horen om weer een stap verder te komen in je reis. Mijn gesprekken zullen vorm krijgen naar aanleiding van jouw vraagstuk en welke informatie ik door mag krijgen. Dankzij mijn helende gave zorg ik ervoor dat jij met een rustiger gevoel het gesprek verlaat en de dingen mag loslaten die nodig zijn om los gelaten mag worden.

Naast mijn gaven ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van seksueel trauma en sta ik je graag bij mocht je daar steun in zoeken.

Mocht je op zoek zijn naar een luisterend oor en handvatten willen om weer een stap verder te zetten schroom niet en weet dat je altijd welkom ben om een gesprek met mij in gesprek te gaan. Dankzij mijn helende gave ondersteun ik je wanneer je de behoefte heb een healing op afstand.

Ik wil je erop wijzen dat we allemaal een vrije wil hebben in het leven. Dat betekent dat ik je informatie of boodschappen kan doorgeven die mogelijk veranderen, aangezien energie dagelijks verandert. Jij bent in charge van jouw leven, jij manifesteert het door middel van jouw gedachten, wensen en behoeften.

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +25
  • Soulmates +7
  • Twin Souls +2
Spirituality icon
Spirituality +2
  • Self-consciousness +1
  • Clairvoyance +1
Life Coaching icon
Life Coaching +3
  • Life Questions +2
Career and Lifeplan icon
Career and Lifeplan +5
  • Career +3

Reviews

Consultant Naomi has received 94 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Lieve Naomi, in maart dit jaar heb je voorspellingen gedaan die zijn uitgekomen. Daarom voelde het voor mij extra vertrouwd om je opnieuw te benaderen. Ik ben benieuwd of je nieuwe voorspellingen wederom gaan uitkomen. Het voelt in ieder geval goed en resoneert bij mij. Keep up the good work.

Bianca - September 04, 12:09

Wat een lieve review! Dank je wel, en jij bent de motor in je manifestaties! Je kan het lieverd, tot snel 🫶🏻

Naomi - September 04, 12:49
Star Star Star Star Star

Fijn gesprek

Floor - August 16, 16:36

Dank je wel voor je vertrouwen! Je bent op de goede weg lieverd!

Naomi - August 16, 17:28
Star Star Star Star Star

O Naomi, sorry dat de verbinding nu net verbroken is. Wat a bad timing. Sorry daarvoor. Heel erg bedankt voor je verhaal en je steun en toeverlaat. Veel respect voor je. Ik spreek je sowieso snel weer!!! Liefs Annelies♥️

Liesje44 - August 13, 14:16

Lief van je lieverd! Geen zorgen, om mij of de volgende stappen maken, je mag je hart volgen! Onthoud: je hebt 1 leven, pak alle kansen!

Naomi - August 13, 15:17
Star Star Star Star

Bedankt voor je fijne consult. Ik ben er blij mee met je voorspellingen 😁👍 Groetjes Nancy

July 31, 18:47

Dank je wel lieverd! Ik heb er alle vertrouwen in!

Naomi - July 31, 19:57
Star Star Star Star Star

Je bent geweldig! Heeft mij geholpen uit mijn comfortzone te stappen en dingen te ondernemen die ik nooit had gedacht te kunnen en durven doen! Ook hierin precies voorspelt wat er zou gebeuren. Je bent een engel! Liefs Annelies

Liesje44 - May 29, 18:41

Je hebt het allemaal zelf gedaan! Je bent het waard lieverd! X ik ben trots op je!

Naomi - May 29, 19:38
View all 94 reviews
en nl
Support