Nemeya - Box: 873 - Topconsulenten.nl

Available
Available call

Nemeya

Star Star Star Star Star
245 reviews

Als Helderziend medium geef ik antwoord op al uw vragen. 29j. ervaring. Sterk in tijd. NU! TIJDELIJKE KORTING OP CHATREADING!

Available
Available Call

About me

Ik ben Nemeya afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en een positief en zuiver ingesteld helderziend, heldervoelend en helderhorend medium gespecialiseerd in het thema liefde en relaties. Sinds mijn

Ik ben Nemeya afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en een positief en zuiver ingesteld helderziend, heldervoelend en helderhorend medium gespecialiseerd in het thema liefde en relaties. Sinds mijn 11e levensjaar heb ik contact met mijn persoonlijke gidsen en engelen, vooral door helderziende waarnemingen en visioenen. Bij een kaartlegging met de Lenormand word ik ondersteund door gidsen en lichtwezens opdat ik u de juiste inzichten en informatie kan geven opweg naar de liefdevolle en levendige relaties waar u behoefte aan heeft, dit kunnen zowel relaties in de privésfeer betreffen als op professioneel gebied, met vragen over alle interpersoonlijke relaties kan u bij mij terecht.

Wilt u weten of diegene dezelfde gevoelens voor u heeft, of de relatie terug op zijn pootjes terecht komt en jullie een verdieping kunnen maken, of dat het potentieel van een lang en gelukkig leven in het verschiet ligt dan kan u bij mij terecht voor een legging rond allerlei vragen in dit thema. Geen vraag is te gek! Uiteraard kan ik voor u ook een legging doen op vriendschap of familiale kwesties. Ik ben gespecialiseerd in alle interpersoonlijke relaties. Met de Lenormand kan ik feilloos de dynamiek oppikken tussen twee mensen en voorspellen hoe de relatie verder kan ontwikkelen.
Een tip voor het consult, ''stel je vraag duidelijk'' en vanuit je diepste verlangen, hoe duidelijker de vraag des te duidelijker en dieper de antwoorden van de kaarten. Stel je de vraag algemeen en vaag, zullen de antwoorden dat ook zijn. Soms lopen zaken op een dood spoor maar ook daar zal ik gewoon eerlijk over zijn, als er een deur sluit gaat er tenslotte ook weer een andere deur open. Samen gaan we opzoek naar de liefde! Liefs Nemeya (Extra weetje; tevens gespecialiseerd in relaties van hetzelfde geslacht)

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +120
 • Soulmates +15
 • Twin Souls +7
 • Sexology +1
 • Divorce +1
 • Cheating +1
Spirituality icon
Spirituality +3
 • Self-consciousness +1
 • Clairvoyance +2
Life Coaching icon
Life Coaching +4
 • Life Questions +2
 • Happiness +1
Card Reading icon
Card Reading +11
 • Lenormand Cards +1
 • Card Reading General +3
Career and Lifeplan icon
Career and Lifeplan +8
 • Career +7
 • Finance +1

Reviews

Consultant Nemeya has received 245 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Echt heel goed. Moest niet teveel verwachten: daar heb je niets teveel aan gezegd. Je had weer gelijk! Tot snel! 😃😘

Anoniem - Today, 19:43

🥰 Tot snel lieverd. X Nemeya

Nemeya - Today, 19:46
Star Star Star Star Star

Zo blij met je tip want ik voel me er direct zo veel beter bij. Uit ervaring kan ik zeggen dat alles uit komt. Super dankjewel voor al je voorspellingen die altijd kloppen en niet te vergeten: altijd eerlijk en oprecht. Fijn weekend!! X

Anoniem - Yesterday, 22:10

Haahha heerlijk, weer super lovend he jij...wel super lief. Dank jewel! Blij dat ik je kan helpen! Fijn weekend!

Nemeya - Yesterday, 23:03
Star Star Star Star Star

Hartelijke dank , denk dat je de nagel op de kop sloeg .. Ik ga mijn horizon verruimen ..

Irisroos - Yesterday, 12:23

Yes! Kies voor jezelf! Fijn weekend! Bedankt voor je lieve review,

Nemeya - Yesterday, 12:54
Star Star Star Star Star

Oprecht en eerlijk ook als het inzichten zijn waar je niet op hoopt. Ik kom voor de inzichten en het advies en niet waar ik op hoop. Dankjewel voor je eerlijkheid! 🙏🏽 xxx

Lee - Yesterday, 09:58

Hey! Eerlijkheid en zuiverheid is de basis, bedankt voor je oprechte review!

Nemeya - Yesterday, 11:31
Star Star Star Star Star

Zuiver en oprecht. Het is zoals het is. Maar positief en geduld hebben, dan komt het samen. Dank ❤️

Reineke - Yesterday, 06:56

Ja zeker, graag gedaan. Bedankt voor de lieve review!

Nemeya - Yesterday, 06:59
View all 245 reviews
en nl
Support