Nemeya - Box: 873 - Topconsulenten.nl

Available
Profile image of Nemeya

Nemeya

Star Star Star Star Star
70 reviews

''Liefde en relatie leggingen'' Als helderziend medium geef ik zeer snel antwoorden op al uw vragen via de chat. Tijdsindicatie! 29 j. ervaring

Available

About me

Ik ben Nemeya afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en een positief en zuiver ingesteld helderziend, heldervoelend en helderhorend medium gespecialiseerd in het thema liefde en relaties. Sinds mijn

Ik ben Nemeya afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en een positief en zuiver ingesteld helderziend, heldervoelend en helderhorend medium gespecialiseerd in het thema liefde en relaties. Sinds mijn 11e levensjaar heb ik contact met mijn persoonlijke gidsen en engelen, vooral door helderziende waarnemingen en visioenen. Bij een kaartlegging met de Lenormand word ik ondersteund door gidsen en lichtwezens opdat ik u de juiste inzichten en informatie kan geven opweg naar de liefdevolle en levendige relaties waar u behoefte aan heeft, dit kunnen zowel relaties in de privésfeer betreffen als op professioneel gebied, met vragen over alle interpersoonlijke relaties kan u bij mij terecht.

Wilt u weten of diegene dezelfde gevoelens voor u heeft, of de relatie terug op zijn pootjes terecht komt en jullie een verdieping kunnen maken, of dat het potentieel van een lang en gelukkig leven in het verschiet ligt dan kan u bij mij terecht voor een legging rond allerlei vragen in dit thema. Geen vraag is te gek! Uiteraard kan ik voor u ook een legging doen op vriendschap of familiale kwesties. Ik ben gespecialiseerd in alle interpersoonlijke relaties. Met de Lenormand kan ik feilloos de dynamiek oppikken tussen twee mensen en voorspellen hoe de relatie verder kan ontwikkelen.
Een tip voor het consult, ''stel je vraag duidelijk'' en vanuit je diepste verlangen, hoe duidelijker de vraag des te duidelijker en dieper de antwoorden van de kaarten. Stel je de vraag algemeen en vaag, zullen de antwoorden dat ook zijn. Soms lopen zaken op een dood spoor maar ook daar zal ik gewoon eerlijk over zijn, als er een deur sluit gaat er tenslotte ook weer een andere deur open. Samen gaan we opzoek naar de liefde! Liefs Nemeya (Extra weetje; tevens gespecialiseerd in relaties van hetzelfde geslacht)

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +34
  • Soulmates +6
  • Twin Souls +2
Life Coaching icon
Life Coaching +1
Card Reading icon
Card Reading +1
Career and Lifeplan icon
Career and Lifeplan +6
  • Career +5
  • Finance +1

Reviews

Consultant Nemeya has received 70 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Dank voor het fijne gesprek! Doet me goed!

Wilma - September 24, 19:17

Heeey Wilma, wat lief je berichtje!! Ik ben blij dat ik je heb kunnen ondersteunen in je levensverhaal. Ik wens je veel inspiratie toe :-)

Nemeya - September 24, 19:21
Star Star Star Star Star

Ik zal de liefde omarmen

Lis - September 23, 23:59

Aaaaawh, heerlijk... moet je zeker doen volledig omarmen. Ik gun het je van harte veel veel liefde!

Nemeya - September 24, 10:07
Star Star Star Star Star

Dank je ik wou aangeven dat ze dan wel gaan schrikken als ineens zo iemand hooggeplaatst interesse in hem gaan tonen

Lis - September 23, 23:41

Dank je lieve Lis voor de 5 sterretjes :-) Ja zeker dan schrikken mensen altijd want ze hebben hem dan onderschat ;-)

Nemeya - September 24, 09:56
Star Star Star Star Star

Supervlotte communicatie. Helder en eerlijk. Hartelijk dank voor het consult. Ik ben er super tevreden mee.

September 23, 23:32

Hey, hartelijk dank voor het vertrouwen, het doet me erg goed dat je zoveel aan het consult hebt gehad. Daar sta ik voor! Fijne zondag!

Nemeya - September 24, 09:49
Star Star Star Star Star

Lieve Nemeya, Heb je nu al zo vaak gesproken en wat je vanaf het begin al zag begint nu eindelijk langzaam uit te komen. Bedankt voor je warmte en de fijne gesprekken, heb er veel aan gehad ❤️

Shareshma - September 23, 13:35

Bedankt voor het vertrouwen, ik gunde je alles met hart en ziel maar het duurde idd lang...ik ben zo blij voor je dat het nu uitkomt!!!!!

Nemeya - September 23, 13:38
View all 70 reviews
en nl
Support