Nemeya - Box: 873 - Topconsulenten.nl

Pauze
Profielfoto van Nemeya

Nemeya

Ster Ster Ster Ster Ster
70 reviews

''Liefde en relatie leggingen'' Als helderziend medium geef ik zeer snel antwoorden op al uw vragen via de chat. Tijdsindicatie! 29 j. ervaring

Pauze

Over mij

Ik ben Nemeya afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en een positief en zuiver ingesteld helderziend, heldervoelend en helderhorend medium gespecialiseerd in het thema liefde en relaties. Sinds mijn

Ik ben Nemeya afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en een positief en zuiver ingesteld helderziend, heldervoelend en helderhorend medium gespecialiseerd in het thema liefde en relaties. Sinds mijn 11e levensjaar heb ik contact met mijn persoonlijke gidsen en engelen, vooral door helderziende waarnemingen en visioenen. Bij een kaartlegging met de Lenormand word ik ondersteund door gidsen en lichtwezens opdat ik u de juiste inzichten en informatie kan geven opweg naar de liefdevolle en levendige relaties waar u behoefte aan heeft, dit kunnen zowel relaties in de privésfeer betreffen als op professioneel gebied, met vragen over alle interpersoonlijke relaties kan u bij mij terecht.

Wilt u weten of diegene dezelfde gevoelens voor u heeft, of de relatie terug op zijn pootjes terecht komt en jullie een verdieping kunnen maken, of dat het potentieel van een lang en gelukkig leven in het verschiet ligt dan kan u bij mij terecht voor een legging rond allerlei vragen in dit thema. Geen vraag is te gek! Uiteraard kan ik voor u ook een legging doen op vriendschap of familiale kwesties. Ik ben gespecialiseerd in alle interpersoonlijke relaties. Met de Lenormand kan ik feilloos de dynamiek oppikken tussen twee mensen en voorspellen hoe de relatie verder kan ontwikkelen.
Een tip voor het consult, ''stel je vraag duidelijk'' en vanuit je diepste verlangen, hoe duidelijker de vraag des te duidelijker en dieper de antwoorden van de kaarten. Stel je de vraag algemeen en vaag, zullen de antwoorden dat ook zijn. Soms lopen zaken op een dood spoor maar ook daar zal ik gewoon eerlijk over zijn, als er een deur sluit gaat er tenslotte ook weer een andere deur open. Samen gaan we opzoek naar de liefde! Liefs Nemeya (Extra weetje; tevens gespecialiseerd in relaties van hetzelfde geslacht)

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +34
  • Zielsverwanten +6
  • Tweelingzielen +2
Life Coaching icon
Life Coaching +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
  • Carrière +5
  • Financiën +1

Reviews

Consulent Nemeya heeft 70 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor het fijne gesprek! Doet me goed!

Wilma - September 24, 19:17

Heeey Wilma, wat lief je berichtje!! Ik ben blij dat ik je heb kunnen ondersteunen in je levensverhaal. Ik wens je veel inspiratie toe :-)

Nemeya - September 24, 19:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik zal de liefde omarmen

Lis - September 23, 23:59

Aaaaawh, heerlijk... moet je zeker doen volledig omarmen. Ik gun het je van harte veel veel liefde!

Nemeya - September 24, 10:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je ik wou aangeven dat ze dan wel gaan schrikken als ineens zo iemand hooggeplaatst interesse in hem gaan tonen

Lis - September 23, 23:41

Dank je lieve Lis voor de 5 sterretjes :-) Ja zeker dan schrikken mensen altijd want ze hebben hem dan onderschat ;-)

Nemeya - September 24, 09:56
Ster Ster Ster Ster Ster

Supervlotte communicatie. Helder en eerlijk. Hartelijk dank voor het consult. Ik ben er super tevreden mee.

September 23, 23:32

Hey, hartelijk dank voor het vertrouwen, het doet me erg goed dat je zoveel aan het consult hebt gehad. Daar sta ik voor! Fijne zondag!

Nemeya - September 24, 09:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Nemeya, Heb je nu al zo vaak gesproken en wat je vanaf het begin al zag begint nu eindelijk langzaam uit te komen. Bedankt voor je warmte en de fijne gesprekken, heb er veel aan gehad ❤️

Shareshma - September 23, 13:35

Bedankt voor het vertrouwen, ik gunde je alles met hart en ziel maar het duurde idd lang...ik ben zo blij voor je dat het nu uitkomt!!!!!

Nemeya - September 23, 13:38
Bekijk alle 70 reviews
nl en
Support