Nemeya - Box: 873 - Topconsulenten.nl

Aanwezig
Aanwezig bellen

Nemeya

Ster Ster Ster Ster Ster
302 reviews

Als Helderziend medium geef ik antwoord op al uw vragen. 29j. ervaring. Sterk in tijd. NU! TIJDELIJKE KORTING OP CHATREADING!

Aanwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Ik ben Nemeya afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en een positief en zuiver ingesteld helderziend, heldervoelend en helderhorend medium gespecialiseerd in het thema liefde en relaties. Sinds mijn

Ik ben Nemeya afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en een positief en zuiver ingesteld helderziend, heldervoelend en helderhorend medium gespecialiseerd in het thema liefde en relaties. Sinds mijn 11e levensjaar heb ik contact met mijn persoonlijke gidsen en engelen, vooral door helderziende waarnemingen en visioenen. Bij een kaartlegging met de Lenormand word ik ondersteund door gidsen en lichtwezens opdat ik u de juiste inzichten en informatie kan geven opweg naar de liefdevolle en levendige relaties waar u behoefte aan heeft, dit kunnen zowel relaties in de privésfeer betreffen als op professioneel gebied, met vragen over alle interpersoonlijke relaties kan u bij mij terecht.

Wilt u weten of diegene dezelfde gevoelens voor u heeft, of de relatie terug op zijn pootjes terecht komt en jullie een verdieping kunnen maken, of dat het potentieel van een lang en gelukkig leven in het verschiet ligt dan kan u bij mij terecht voor een legging rond allerlei vragen in dit thema. Geen vraag is te gek! Uiteraard kan ik voor u ook een legging doen op vriendschap of familiale kwesties. Ik ben gespecialiseerd in alle interpersoonlijke relaties. Met de Lenormand kan ik feilloos de dynamiek oppikken tussen twee mensen en voorspellen hoe de relatie verder kan ontwikkelen.
Een tip voor het consult, ''stel je vraag duidelijk'' en vanuit je diepste verlangen, hoe duidelijker de vraag des te duidelijker en dieper de antwoorden van de kaarten. Stel je de vraag algemeen en vaag, zullen de antwoorden dat ook zijn. Soms lopen zaken op een dood spoor maar ook daar zal ik gewoon eerlijk over zijn, als er een deur sluit gaat er tenslotte ook weer een andere deur open. Samen gaan we opzoek naar de liefde! Liefs Nemeya (Extra weetje; tevens gespecialiseerd in relaties van hetzelfde geslacht)

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +145
 • Zielsverwanten +20
 • Tweelingzielen +7
 • Seksuologie +1
 • Scheiding +1
 • Vreemdgaan +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +4
 • Zelfbewustzijn +2
 • Helderziendheid +2
Life Coaching icon
Life Coaching +4
 • Levensvragen +2
 • Geluk +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +13
 • Lenormandkaarten +2
 • Kaartleggingen Algemeen +3
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +10
 • Carrière +8
 • Financiën +1

Reviews

Consulent Nemeya heeft 302 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Nemeya, prachtige naam trouwens! Excuus dat je in de ochtend zo vroeg al benaderde. Ben blij dat ik soms bij je terecht kan. Ik kreeg net je laatste zin niet mee. Ok hoor graag van je liefs, Carmen.

Vandaag, 07:27

Heey, excuses zijn niet nodig hoor. Wat ik bedoelde is dat hij gewoon slecht reageert op een normale situatie uit onzekerheid. Getriggerd

Nemeya - Vandaag, 08:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieverd ❤️ Het was een leuk gesprek. Best nog positief. Laat hem maar gauw komen met berichten . Ik mis hem echt . Fijn dat je het in de toekomst toch verandering ook in zag komen . Wat betreft met acceptatie van zijn ouders . En dat hij dan uiteindelijk voor mij zal kiezen ❤️

Leentje - Gisteren, 12:20

Heeeey, dit was een fijn gesprek. Heel lief, dank je. Ik begrijp je, hou de hoop! X Nemeya

Nemeya - Gisteren, 20:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Niet gemakkelijk om te horen maar ik zal het advies overdenken en zien hoe ik daar mee om kan gaan.🌹

Jody - Juni 26, 10:48

Dank je, ik ben blij je te hebben kunnen helpen. Het was een fijn gesprek, lief mens. X Nemeya

Nemeya - Juni 26, 12:03
Ster Ster Ster Ster Ster

De beste!! Weeral zat je er precies op. Dank!! 🥰

Anoniem - Juni 23, 09:06

Super lief! Altijd meer dan welkom jij :-)

Nemeya - Juni 24, 09:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor de duidelijkheid! Mss word ik wel behoed voor problemen om hem niet terug in mijn leven te brengen ?

Irisroos - Juni 16, 12:04

Hey, Ja dat gevoel heb ik heel sterk. Soms kunnen we daar juist echt heel er dankbaar voor zijn. X Nemeya

Nemeya - Juni 16, 17:52
Bekijk alle 302 reviews
nl en