Saphira - Box: 576 - Topconsulenten.nl

Unavailable
Available call

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 576 (€ 0,90 p.m.)

Saphira

0 reviews

Van uit mijn verbinding met het grote geheel kan ik jou in licht en liefde bijstaan op momenten dat jouw pad moeilijk te bewandelen is.

Unavailable
Available Call

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 576 (€ 0,90 p.m.)

About me

Wat vooral belangrijk is als je met levensvragen zit of een bepaald probleem waar je niet doorheen komt, is inzicht in de situatie en oplossingsgericht denken. Hierbij wil ik jou heel graag helpen omd

Wat vooral belangrijk is als je met levensvragen zit of een bepaald probleem waar je niet doorheen komt, is inzicht in de situatie en oplossingsgericht denken. Hierbij wil ik jou heel graag helpen omdat ik vanuit een niet betrokken emotionele verbinding, de dingen helder kan maken.
In mijn hulpverlening maak ik gebruik van Lenormand kaarten, mijn opleiding als bewustzijnscoach en een hoop levenservaring.
Geen enkele vraag of probleem is taboe, elk probleem, hoe zwaar of apart ook, is menselijk. Van uit mijn verbinding met het grote geheel kan ik jou in licht en liefde bijstaan op momenten dat jouw pad moeilijk te bewandelen is.

Read more..

Reviews

Consultant Saphira has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support