Sherida - Box: 978 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 978 (€ 0,90 p.m.)

Sherida

0 reviews

Zielsconnecties | Zelfliefde | Innerlijke heelheid | Bewust worden van innerlijke blokkades | Life mission | Manifesteren | Plantmedicijnen

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 978 (€ 0,90 p.m.)

About me

Wees welkom. Mijn naam is Sherida Oldenstam. Al vanaf jongs af aan ben ik mij bewust van de diepere lagen van de realiteit en de roep van mijn ziel om diep bij mezelf naar binnen te gaan om mezelf te

Wees welkom. Mijn naam is Sherida Oldenstam. Al vanaf jongs af aan ben ik mij bewust van de diepere lagen van de realiteit en de roep van mijn ziel om diep bij mezelf naar binnen te gaan om mezelf te helen en de heelheid en eenheid van alles weer te ervaren.
Door mijn spirit teachers, mijn zielsconnectie, plantmedicijnen, meditatie, de natuur en vele opleidingen en cursussen heb ik kunnen opruimen en loslaten wat de verbinding met mijn essentie, zelfliefde en heelheid in de weg stond.

Nu ben ik diep verbonden met mezelf, hou ik van mezelf, laat ik me leiden door mijn intuïtie en leid ik een magisch, vreugdevol en betekenisvol leven.

Met heel veel liefde help ik je graag vanuit mijn intuïtie met het bewust worden van de diepere onderliggende patronen van hetgeen waar je mee zit, je probleem of de dingen die je wilt veranderen.

Read more..

Reviews

Consultant Sherida has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support