Sironie - Box: 540 - Topconsulenten.nl

Available

Sironie

Star Star Star Star
17 reviews

Medium - Coach - Intuitief - heldervoelend/horend - Droomanalyse

Available

About me

Dag lieve mensen, Ik ben Sironie een krachtige lichtwerker en spirituele coach. Via mijn gidsen sta ik in contact met de astrale Lichtwezen. Ik beschik over sterke helende energieën en kan ook uw p

Dag lieve mensen,
Ik ben Sironie een krachtige lichtwerker en spirituele coach. Via mijn gidsen sta ik in contact met de astrale Lichtwezen. Ik beschik over sterke helende energieën en kan ook uw pijn op afstand verlichten. Ik geef liefdevol inzichten en antwoorden op uw levensvragen.
Vanuit de pure liefde en kracht sta ik altijd voor je klaar en ben je van harte welkom voor al je levensvragen. Ik kan ook dromen analyseren.

Read more..

Reviews

Consultant Sironie has received 17 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Geweldig!!! zeker de moeite waard om met sironie te bellen.

Rita - October 10 2022, 12:44

Sironie - October 10 2022, 14:51
Star Star Star Star Star

Dit was een heel fijn gesprek en ik merk dat ik veel innerlijke rust ervaar hierdoor. Precies to the point en zonder poespas. Bedankt!

Anoniem - December 03 2020, 10:09
Star Star Star Star Star

Goed gesprek, goed advies gekregen

Patatje - September 25 2020, 23:00
Star Star Star Star

Dank je wel! Je zag een hoop veranderingen en een keuze op liefde komen. Ik ben benieuwd! Ik zal terug bellen als er zaken in beweging komen.

nathalie - January 20 2019, 01:01
View all 17 reviews
en nl
Support