Catharina Hamer

Inner Health counselor, healer, helderwetend, hoog invoelend vermogen, inzichtgevende antwoorden, trauma- & Soul level-healing, Akasha records.

 • Te bereiken op:
 • 070 - 7000 000 (via credits)
 • 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
 • Afwezig
 • Boxnummer 396
 • Rekent € 1,10 per minuut

Profiel

 • Levensvragen
 • Liefde & Relatie
 • Gezondheid
 • Healing
 • Luisterend oor
 • Zakelijk

Sinds 1997 werk ik als Inner Health counselor, healer in mijn eigen praktijk.
Ik ben hoog sensitief & helderwetend wat ook wordt beschreven als het hebben van een "healing mind".

Door mijn helder weten & helder voelen weet ik direkt de kern van je vraag/vragen te bereiken waarbij ik je meer bewust maak van Synchroniciteit te weten dat niets zo maar gebeurt je leven maar ook de kracht in je authentieke Zelf.

Naast antwoorden op jouw vraag/vragen geef ik je ook duidelijke en praktische inzichten zodat je jouw proces en dat van de ander of het andere kunt begrijpen:
- jouw verleden, waarom gebeurtenissen hebben moeten plaatsvinden zodat je ze een plek kunt geven;
- jouw heden, wat nu gebeurt zodat je daar niet meer op vastloopt;
- jouw toekomst, wat er gaat gebeuren zodat je die met meer (Zelf-)vertrouwen tegemoet kunt zien;

In mijn werk, wat een combinatie is van energetische-, teken-, magneet- en auriculotherapie naast kennis van Oosterse & Westerse psychologie, geneeskunde en filosofie, werkervaring en levenservaring, heb ik mijn aangeboren gaven geïntegreerd.

Dit maakt dat ik op een dieper niveau, trauma- & Soul-level healing naast de betekenis van de Akasha records (je persoonlijke databank vanuit eerdere levens ofwel het archief van je ziel), ook jou succesvol antwoorden & inzichten kan geven voor een zinvol & gelukkig leven.

Mijn website »

Reviews

Consulent Catharina Hamer heeft 30 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Lieve Catharina, ik was helemaal overstuur toen ik je belde,jij hebt me gekalmeerd en de zaak grondig nagekeken voor me,écht heel lief,zo begripvol en empatisch ,je voelt heel goed in en neemt je werk ook heel serieus op,liefs

Een geregistreerde gebruiker - 08-11-2017 14:51
  Jij ook veel dank voor je vertrouwen in mij! Veel succes, liefde & licht om jouw doel(en) te bereiken!
Reactie van: Catharina Hamer

lieve Catharina, ik vroeg je enkel maar om in mijn aksha kronieken te kijken,wow wat dat jij eruit haalde met betrekking tot mijn huidige leven,echt straf,zonder enige informatie van mij kant,je benoemde alles zeer direct zonder tussen pauze,de vragen die ik in mijn hoofd had zijn beantwoord,zelfs toekomstgericht,ben zelf spiritueel maar ben nog nooit iemand zoals jij tegen gekomen,mensen aarzel niet deze dame te bellen als je met en issue zit en er zelf niet uitkomt,zei openbaart jouw problemen en geeft tools mee,hartelijk dank

Een geregistreerde gebruiker - 07-11-2017 13:46
  Wow! Dankjewel voor je mooie review. Ik heb dit graag voor je mogen betekenen. Veel liefde & licht op jouw pad!
Reactie van: Catharina Hamer

Ik heb je net gesproken en je weet me te kalmeren, je voelt me heel goed aan, je wist zo veel te benoemen zonder dat ik veel zei! voor mij ben je een super aanwinst op deze lijn. S

Shadevie - 04-11-2017 17:42

Bekijk alle 30 reviews