Afwezig
Profielfoto van l'oeil 7

l'oeil

Ster Ster Ster Ster Ster
10 reviews

Snel & eerlijk antwoord op jouw levensvragen over de liefde, je werk of je toekomst. Nuchter en straight to the point!

Afwezig

Over mij

Ben je benieuwd of jij en je grote liefde ooit samen kunnen zijn? Of wil je weten of er binnenkort verandering komt in je financiële situatie of woonsituatie? Eigenlijk kun je met elke vraag over de

Ben je benieuwd of jij en je grote liefde ooit samen kunnen zijn? Of wil je weten of er binnenkort verandering komt in je financiële situatie of woonsituatie? Eigenlijk kun je met elke vraag over de liefde, je carrière of je toekomst bij mij terecht. Ik help je snel, met een direct en eerlijk antwoord. Een kort en krachtig gesprek waarna jij meteen duidelijkheid hebt en weer verder kunt op je pad.

Ik werk eerlijk, zuiver en heel nuchter. Toevallig ben ik geboren met een gave: ik ben helderziend, heldervoelend en helderwetend. Hiermee help ik jou graag verder. Een gesprek met mij kan korter zijn dan verwacht, omdat ik al heel snel doorkrijg wat het antwoord op je vraag is. Dat kan een ontnuchterende ervaring zijn, maar alleen met eerlijkheid ben jij volledig geholpen. En dat is precies waar ik me op richt. Ik spreek je graag op de chat of op de bellijn.

Liefs,
L'oeil

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Levensvragen +1

Reviews

Consulent l'oeil heeft 10 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Lekker snel to the point. Thanks meis.

Summer - Juni 16, 17:17

Dankjewel voor je mooie woorden

l'oeil - Juni 16, 18:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Zag razendsnel dingen die ik wist. ook dingen die ik niet wist. Ben dan ook benieuwd naar de voorspellingen. Klinkt veelbelovend. Vraag me dan altijd af..Pik je mijn gedachten op of is het echt visie op toekomst? Hoe dan ook beide leuk.

Anoniem - Juni 11, 20:38

Bedankt voor je mooie review! Ik pik gevoelens en energie op, maar ook een stukje visie op de toekomst. Hopelijk kun je weer verder! Liefs

l'oeil - Juni 11, 21:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Ziet veel in detail!

Anoniem - Juni 11, 20:29

Dank je voor je mooie review! Ik hoop alleszins dat ik je heb kunnen helpen! Liefs

l'oeil - Juni 11, 20:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Voor mij een geweldige consulente. Heeft het tot nu toe steeds bij het juiste eind gehad. Ben weer erg geholpen door de chat van vandaag en zal graag terugkomen met andere vragen. Dank nogmaals en liefs, Annemiek

annemiek - Juni 06, 21:34

Dank je voor de geweldige review, Annemiek! Veel succes en sterkte met de operatie en het herstel straks!

l'oeil - Juni 06, 21:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn consult. Ze ziet veel, informatie komt snel. Haar verhaal klopt precies. Voelt de ander heel goed aan. Nu afwachten of de voorspellingen gaan uitkomen.

miera - Mei 22, 00:00

Bedankt voor je prachtige review

l'oeil - Mei 22, 11:16
Bekijk alle 10 reviews