Afwezig
Profielfoto van l'oeil 12

l'oeil

Ster Ster Ster Ster Ster
19 reviews

Snel & eerlijk antwoord op jouw levensvragen over de liefde, je werk of je toekomst. Nuchter en straight to the point!

Afwezig

Over mij

Ben je benieuwd of jij en je grote liefde ooit samen kunnen zijn? Of wil je weten of er binnenkort verandering komt in je financiële situatie of woonsituatie? Eigenlijk kun je met elke vraag over de

Ben je benieuwd of jij en je grote liefde ooit samen kunnen zijn? Of wil je weten of er binnenkort verandering komt in je financiële situatie of woonsituatie? Eigenlijk kun je met elke vraag over de liefde, je carrière of je toekomst bij mij terecht. Ik help je snel, met een direct en eerlijk antwoord. Een kort en krachtig gesprek waarna jij meteen duidelijkheid hebt en weer verder kunt op je pad.

Ik werk eerlijk, zuiver en heel nuchter. Toevallig ben ik geboren met een gave: ik ben helderziend, heldervoelend en helderwetend. Hiermee help ik jou graag verder. Een gesprek met mij kan korter zijn dan verwacht, omdat ik al heel snel doorkrijg wat het antwoord op je vraag is. Dat kan een ontnuchterende ervaring zijn, maar alleen met eerlijkheid ben jij volledig geholpen. En dat is precies waar ik me op richt. Ik spreek je graag op de chat of op de bellijn.

Liefs,
L'oeil

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Levensvragen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Financiën +1

Reviews

Consulent l'oeil heeft 19 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Heb de 'termen' opgezocht op google, dat jij die zo kunt benoemen vind ik al heel knap! Ben erg blij dat je er naar hebt willen kijken en dat ze erachter gaan komen waardoor het steeds terugkomt. Laat je straks weten! Voor nu weer erg bedankt l'oeil, bij jou altijd top!! liefs Annemiek

annemiek - September 15, 10:56

Dankjewel Annemieke voor je mooie woorden. Heel veel succes voor je man gewenst! Liefs, l’oeil

l'oeil - September 15, 12:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel

Anoniem - September 03, 19:54

Jij ook bedankt! Fijne avond

l'oeil - September 03, 19:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Niet zo leuk wat je zag met L. Maar ik denk eerder dat hij vermoeid is. En is jou zien op korte tijd. Blij dat alles met mijn deur goed ga verlopen.

Moeke - September 03, 16:40

Bedankt voor je review Moeke

l'oeil - September 03, 16:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Ben altijd uitermate tevreden over l'oeil, tot nu tot klopte alles en kwamen dingen zo zij het zei.

annemiek - September 03, 13:38

Zo fijn te horen dat het uitgekomen was! Bedankt voor ons leuke gesprek weer en tot volgende keer! Een fijn weekend. Liefs!

l'oeil - September 03, 13:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je consult. Ik had gebeld maar met die vrouw moest ik enkel een afspraak maken. Het echte gesprek zal met een andere mevrouw plaatsvinden. Ik hoop dat het allemaal goed komt. Xx

Ira - Augustus 25, 08:45

Dat weet ik wel zeker! Geen zorgen en bedankt voor je mooie review

l'oeil - Augustus 25, 08:56
Bekijk alle 19 reviews