Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 522 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Marije 7

Marije

Ster Ster Ster Ster Ster
148 reviews

In mij is helderheid voor jou. Energetisch therapeut. Healing.Oneness. Kundalini awakening. Meditatie- en transformatie tools.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 522 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben Marije Kamp. Mijn hele leven ben ik helderziend, voelend, horend, wetend, ruikend en telepatisch geweest. Door mij komen praktische en nuchtere adviezen op alle levensvlakken, alsmede zakelijke

Ik ben Marije Kamp. Mijn hele leven ben ik helderziend, voelend, horend, wetend, ruikend en telepatisch geweest. Door mij komen praktische en nuchtere adviezen op alle levensvlakken, alsmede zakelijke adviezen.


Tijdens een aurareading lees ik je energieveld. Ik fungeer als kanaal . Door mij heen komt heldere informatie met betrekking tot ; huisvesting, werk en inkomen, creativiteit, daadkracht, liefde voor jezelf en de ander, intimiteit, communicatie naar jezelf en anderen, intuítie, inzicht en spiritualiteit. Tijdens een gesprek loopt vaak ook genezende energie mee, waardoor blokkades vanzelf oplossen wanneer ze benoemd worden.

Informatie die meestal naar voren komt:

- Je huidige levenssituatie, zowel zakelijk als privé.

- Hoe sta ik in mijn relaties, zakelijk en privé, wat kan ik daarin verbeteren.

- Waarom houd ik bepaalde negatieve situaties vast, en hoe kan ik negatieve patronen doorbreken.

- Wat zijn mijn capaciteiten en talenten en hoe kan ik die beter benutten.

- Wat zijn mijn groeimogelijkheden.

- In welke processen zit ik nu, en wat kan ik daarmee.

- Heb ik blokkades, zo ja, wat kan ik eraan doen om ze op te heffen.

- Contact met overledenen

Eeen reading geeft inzicht in jezelf, en je spirituele, emotionele, mentale en fysieke leven. Je komt in je kracht en dichter bij jezelf. Daarnaast krijg je aanwijzingen om negatieve eigenschappen en/of situaties om te buigen.

Tijdens een reading loopt er door mij heen genezende energie mee. Ik stel mezelf open voor helende energie die jouw blokkades opruimt. Er gebeurt altijd dat wat precies goed voor je is op dat moment. Niet meer, niet minder.

Mijn doel is jou te leren je eigen energie in balans te brengen en te houden. Zodat je gebruik kunt maken van al je capaciteiten en talenten. Opdat je jouw leven kunt inrichten op een ' voor jou ' vervullende manier .
Je bent ook welkom voor een healing.

Wanneer je tevreden bent met het gesprek zou ik het op prijs stellen als je een review achter laat :-)

Lees meer..

Reviews

Consulent Marije heeft 148 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Erg fijn gesprek. Voelt dingen goed aan. Liefs

Anoniem - April 06, 18:36

Nou, wat lief. Mooi om te voelen dat je zo gegroeid bent . Liefs

Marije - April 06, 18:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Hartelijk dank Marije voor de heldere en duidelijke plattegrond die je schetste inzake plan van aanpak. Heb je een bericht gestuurd!

sfinx - November 30 2021, 12:28

Heel graag gedaan :-). De weg naar binnen, is de weg eruit

Marije - November 30 2021, 12:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Zoals altijd een topper! Je snel invoelen en je antwoorden heel fijn!! We zitten in de juiste flow..het gaat de goede kant op ik voel het aan alles ik sta stevig en in mijn kracht. nu de andere beweging in de juiste richting. Je ziet het inderdaad ook de lichtpuntjes in hem komen. Fijn dat je mee kijkt en deze mooie uitgelegde bevestiging. Ik kijk niet te veel meer achterom maar in het nu. Ik leun steeds meer en meer achter over. En laat het gebeuren..liefs Mariëtte

Geluksmoment - November 10 2021, 12:35

Ja lieve Mariette, in de overgave! Prachtig!!!!!

Marije - November 10 2021, 12:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Zo blij om je weer helemaal bij te kunnen praten, lang geleden ook weer. Maar alles was uitgekomen. Ontzettende heftige tijd achter de rug, met veel verdriet en pijn..maar ik weet als geen ander niets is voor niets…geweest. En ben er heel dankbaar voor en dankbaar dat ik met Raoul de laatste stukje heb mogen bewandelen. Nu weer een nieuw begin! Spannend leuk, en ja ik heb er zin in! Ik kan niet wachten op het moment.. geduld is niet mijn sterke kant…maar de verandering mag nu wel komen..en is eral! Dank je wel Marije X

Geluksmoment - September 27 2021, 19:39

Je hebt het heel knap gedaan! Ongeduld en zorgen naar het hart, en dan komt die fijne tijd er aan. Wees lief voor jezelf x

Marije - September 27 2021, 19:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn om te sparren. Erg to the point. Reeel met vleugje humor. Dank je wel Marije voor je meevoelen op deze bijzondere reis!

Bobo74 - Februari 24 2021, 14:06

Heel graag gedaan! Je voelt het zelf allemaal ook goed aan. Blijf in het hart van bewustzijn. Daar vindt je je rust en je antwoorden

Marije - Februari 24 2021, 14:16
Bekijk alle 148 reviews