Afwezig
Profielfoto van Marije 7

Marije

Ster Ster Ster Ster Ster
154 reviews

In mij is helderheid voor jou. Energetisch therapeut. Healing.Oneness. Kundalini awakening. Meditatie- en transformatie tools.

Afwezig

Over mij

Ik ben Marije Kamp. Mijn hele leven ben ik helderziend, voelend, horend, wetend, ruikend en telepatisch geweest. Door mij komen praktische en nuchtere adviezen op alle levensvlakken, alsmede zakelijke

Ik ben Marije Kamp. Mijn hele leven ben ik helderziend, voelend, horend, wetend, ruikend en telepatisch geweest. Door mij komen praktische en nuchtere adviezen op alle levensvlakken, alsmede zakelijke adviezen.


Tijdens een aurareading lees ik je energieveld. Ik fungeer als kanaal . Door mij heen komt heldere informatie met betrekking tot ; huisvesting, werk en inkomen, creativiteit, daadkracht, liefde voor jezelf en de ander, intimiteit, communicatie naar jezelf en anderen, intuítie, inzicht en spiritualiteit. Tijdens een gesprek loopt vaak ook genezende energie mee, waardoor blokkades vanzelf oplossen wanneer ze benoemd worden.

Informatie die meestal naar voren komt:

- Je huidige levenssituatie, zowel zakelijk als privé.

- Hoe sta ik in mijn relaties, zakelijk en privé, wat kan ik daarin verbeteren.

- Waarom houd ik bepaalde negatieve situaties vast, en hoe kan ik negatieve patronen doorbreken.

- Wat zijn mijn capaciteiten en talenten en hoe kan ik die beter benutten.

- Wat zijn mijn groeimogelijkheden.

- In welke processen zit ik nu, en wat kan ik daarmee.

- Heb ik blokkades, zo ja, wat kan ik eraan doen om ze op te heffen.

- Contact met overledenen

Eeen reading geeft inzicht in jezelf, en je spirituele, emotionele, mentale en fysieke leven. Je komt in je kracht en dichter bij jezelf. Daarnaast krijg je aanwijzingen om negatieve eigenschappen en/of situaties om te buigen.

Tijdens een reading loopt er door mij heen genezende energie mee. Ik stel mezelf open voor helende energie die jouw blokkades opruimt. Er gebeurt altijd dat wat precies goed voor je is op dat moment. Niet meer, niet minder.

Mijn doel is jou te leren je eigen energie in balans te brengen en te houden. Zodat je gebruik kunt maken van al je capaciteiten en talenten. Opdat je jouw leven kunt inrichten op een ' voor jou ' vervullende manier .
Je bent ook welkom voor een healing.

Wanneer je tevreden bent met het gesprek zou ik het op prijs stellen als je een review achter laat :-)

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1

Reviews

Consulent Marije heeft 154 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je zuivere afstemming met waar ik me bevind. Ik kan terug zakken. 'Vragen aan mensen die nog niet zo ver zijn, geeft alleen maar verwarring'. Ja, die resoneert diept. Verwarring is ego. Ziel is herkenning. Dankjewel voor de herkenning.

starseed - November 28, 19:17

Ach lieverd, het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en uitrusten. Zet hem op! Liefs

Marije - November 28, 19:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Marije, je bent echt een van de beste mediums die ik ken! Hoe zuiver jij te werk gaat is ongeëvenaard. Naast heldere inzichten, direct oplossingen en worden er blijvend blokkades doorbroken. Vaak ook nog eens met humor en lichtheid. Dank je wel dat je er bent. Tot spreeks xxx liefs

Danique - November 15, 09:45

Nou, wat lief! Je doet het goed, je weet nu waar het zit. Geen oorlogsvoering, maar het laten komen in zachtheid X

Marije - November 15, 10:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je helderheid!

starseed - Oktober 17, 14:51

Vraag het aan je systeem, dat geeft het duidelijk aan. Je doet het goed! Ga door, maar wel met zachtheid :-) Veel succes!

Marije - Oktober 17, 14:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Marije voor je mooie woorden weer en inzicht in mijzelf ook. Mooi gesprek. Vraag wat is de naam van je website ? Dank je :)

Anoniem - Oktober 09, 10:57

Jij bedankt voor je mooie review. Liefs

Marije - Oktober 09, 11:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel waardevol, bedankt Marije!

Lizzy - Oktober 04, 09:01

Je doet het heel goed. Je mag voor jezelf kiezen. Zowel richting je ouders als richting T. . Veel liefs en kracht voor jou!

Marije - Oktober 04, 09:03
Bekijk alle 154 reviews