Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 266 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Maureen 17

Maureen

Ster Ster Ster Ster Ster
749 reviews

Helderziend/wetend medium, numerologie, kinderen, school- & opvoedadvies, hsp, zielsliefde, healing art.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 266 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom op mijn profiel pagina! Mijn specialiteiten zijn: helderweten, helderzien, alle vragen t.a.v. KINDEREN/school/opvoeding, numerologie ( neem deel aan een online workshop! ) healing ( ook op af

Welkom op mijn profiel pagina!
Mijn specialiteiten zijn: helderweten, helderzien, alle vragen t.a.v. KINDEREN/school/opvoeding, numerologie ( neem deel aan een online workshop! ) healing ( ook op afstand), zielsliefdes en tweelingziel relaties, zakelijk advies.

Mijn naam is Maureen van de Lustgraaf. Ik ben helderziend, - voelend en - wetend. Na bijna 30 jaar in het basisonderwijs te hebben gewerkt, heb ik inmiddels al weer jaren een opvoed- en adviesbureau waarin ik volwassenen en kinderen begeleid op hun levenspad. Ik help je graag verder door middel van mijn helderweten en helderziendheid. Ik wil je graag ondersteunen, motiveren en je vooral praktische handvatten reiken, zodat je verder kunt.

Ik ben dagelijks bezig met schilderen/helende- en abstracte kunst. Eerdaags start ik met een bijzonder en nieuw project: in contact met jou maak ik jouw ZIELENSCHILDERIJ op groot doek. Voor mij komt alles samen in dit project!!!! Zin in.


NUMEROLOGIE: Ik heb alleen een naam en geboortedatum nodig.Vanuit de numerologie vertel ik je: je levensmissie, je persoonlijke jaar, wat in basis voor jou van belang is. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf. Ook kan ik kijken naar "the match" tussen jou en iemand anders.
Wil je meer weten over numerologie, neem dan deel aan een van mijn online of life workshops!!
Vraag me voor meer info!

In heel veel situaties kun je door je gedachtenkracht/mindset de toekomst sturen. Door er achter te komen hoe je de (probleem) situatie van dat moment kunt benaderen, heb je de eerste stap naar het oplossen al gezet.
Ben jij toe aan het zetten van de volgende stap in je leven en wil je nu eindelijk eens jouw droomwens manifesteren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Graag ontmoet ik jou!

Liefs,
Maureen

Maureen van de Lustgraaf

Opvoed- & adviesbureau
Extern vertrouwenspersoon

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +6
  • Zielsverwanten +1
  • Tweelingzielen +4
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Spirituele ontwikkeling +1
Life Coaching icon
Life Coaching +3
  • Levensvragen +3

Reviews

Consulent Maureen heeft 749 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw, Precies wat ik nodig had, heel mooi, zuiver en heel duidelijk. Super bedankt Maureen. " Alles is altijd op tijd " , net zoals dit gesprek ;-) xxx

Deb - Juni 27, 21:26

Geweldig, wat een energie! Go for it en dank voor je lieve woorden. Liefs Maureen ☀️

Maureen - Juni 28, 14:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het de verheldering van mijn pad , ik voelde mijn energie veranderen aan het eind van het gesprek , dankje !

Vermeulen94 - Juni 14, 21:30

Wat fantastisch!! Dank voor je mooie review. Liefs Maureen ☀️

Maureen - Juni 15, 13:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Maureen, zo fijn dat het zo allemaal loopt op alle gebieden. Alles voel je goed aan en loopt ook precies zo. Gisteren ontzettend leuk ontvangen door zijn familie. Het was gezellig. Nu op weg naar de samenwoning:). Ook op werk loopt het precies zoals voorspeld door je. Topper ben je! X

Anoniem - Juni 09, 17:16

Op naar de volgende stap! Mooi hoe alles zich ontvouwt!! Liefs Maureen ☀️

Maureen - Juni 09, 17:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het invoelen op werkgebied. Het ziet er allemaal goed uit. Ook de vakantie voor mijn vriend en mij zie je komen en uiteraard onze samenwoning. ;) x

Anoniem - Juni 02, 20:59

Heel graag gedaan!! Mooie vooruitzicht, liefs Maureen

Maureen - Juni 02, 21:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Maureen, bedankt voor je mooie voorspellingen! Je bent een topper. Je voelt altijd goed in. Alles ziet er goed uit. X

Anoniem - Juni 01, 16:02

Dank je wel!!! Liefs Maureen

Maureen - Juni 01, 16:49
Bekijk alle 749 reviews