Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 266 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Maureen 24

Maureen

Ster Ster Ster Ster Ster
762 reviews

Helderziend/wetend medium, numerologie, kinderen, school- & opvoedadvies, hsp, zielsliefde, healing art.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 266 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom op mijn profiel pagina! Mijn specialiteiten zijn: helderweten, helderzien, alle vragen t.a.v. KINDEREN/school/opvoeding, numerologie ( neem deel aan een online workshop! ) healing ( ook op af

Welkom op mijn profiel pagina!
Mijn specialiteiten zijn: helderweten, helderzien, alle vragen t.a.v. KINDEREN/school/opvoeding, numerologie ( neem deel aan een online workshop! ) healing ( ook op afstand), zielsliefdes en tweelingziel relaties, zakelijk advies.

Mijn naam is Maureen van de Lustgraaf. Ik ben helderziend, - voelend en - wetend. Na bijna 30 jaar in het basisonderwijs te hebben gewerkt, heb ik inmiddels al weer jaren een opvoed- en adviesbureau waarin ik volwassenen en kinderen begeleid op hun levenspad. Ik help je graag verder door middel van mijn helderweten en helderziendheid. Ik wil je graag ondersteunen, motiveren en je vooral praktische handvatten reiken, zodat je verder kunt.

Ik ben dagelijks bezig met schilderen/helende- en abstracte kunst. Eerdaags start ik met een bijzonder en nieuw project: in contact met jou maak ik jouw ZIELENSCHILDERIJ op groot doek. Voor mij komt alles samen in dit project!!!! Zin in.


NUMEROLOGIE: Ik heb alleen een naam en geboortedatum nodig.Vanuit de numerologie vertel ik je: je levensmissie, je persoonlijke jaar, wat in basis voor jou van belang is. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf. Ook kan ik kijken naar "the match" tussen jou en iemand anders.
Wil je meer weten over numerologie, neem dan deel aan een van mijn online of life workshops!!
Vraag me voor meer info!

In heel veel situaties kun je door je gedachtenkracht/mindset de toekomst sturen. Door er achter te komen hoe je de (probleem) situatie van dat moment kunt benaderen, heb je de eerste stap naar het oplossen al gezet.
Ben jij toe aan het zetten van de volgende stap in je leven en wil je nu eindelijk eens jouw droomwens manifesteren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Graag ontmoet ik jou!

Liefs,
Maureen

Maureen van de Lustgraaf

Opvoed- & adviesbureau
Extern vertrouwenspersoon

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +10
  • Zielsverwanten +1
  • Tweelingzielen +6
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Spirituele ontwikkeling +1
  • Contact met overledenen +1
Life Coaching icon
Life Coaching +4
  • Levensvragen +4

Reviews

Consulent Maureen heeft 762 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankje wel weer maureen ❤️

Anoniem - Februari 27, 22:05

Heel graag gedaan! ❤ liefs Maureen

Maureen - Februari 28, 00:17
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Maureen, ik lift al jaren op jou met je adviezen en goede raadgeving. Ik ben zo blij met jou kijk, adviezen maar vooral jou daadwerkelijke kijk op alles waar ik jou ingevingen op vraag. Zo mooi en bijzonder dat alles altijd weer een plek krijgt en ik zonder twijfel verder kan. Kanjer ben je.

Februari 27, 21:06

Dank je wel voor je mooie review. Heel veel liefs, Maureen

Maureen - Februari 28, 00:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Veel te kort, maar dat lag aan mijn credits. Ze is puur, lief en duidelijk. Heel gericht en ze zag het allemaal op mijn persoon in tot in de details. Heel erg fijn gesproken te hebben met haar, maar ik bel nogmaals binnenkort. zonder veel woorden van mijn kant, had zij duidelijk inzicht. Dank

Mirthe - Februari 02, 23:47

Wat lief! Dank voor je mooie woorden!! Liefs Maureen

Maureen - Februari 03, 11:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Maureen, je zei net zulke lieve dingen en toen ging mijn batterij op. Ook sloeg je de spijker op zijn kop. Zelf ook het idee dat ik gegroeid ben daarom hoop ik ook dat het met deze connectie mag gaan stromen. Liefs

December 21 2022, 21:55

Enorme groei, zo prachtig om te zien!! Iets om heel trots op te zijn!! Fijn je weer te spreken. Liefs Maureen

Maureen - December 21 2022, 22:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankje dat ik altijd bij je terecht kan x michelle

Anoniem - December 19 2022, 21:55

Met liefde! Groetjes Maureen x

Maureen - December 20 2022, 00:12
Bekijk alle 762 reviews