Maureen - Box: 266 - Topconsulenten.nl

Pauze

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 266 (€ 0,90 p.m.)

Maureen

Ster Ster Ster Ster Ster
792 reviews

Helderziend/wetend medium, gespecialiseerd in liefde & relaties, hoe staat de ander naar je toe, numerologie, kinderen, school-/opvoedadvies.

Pauze

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 266 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Wat leuk dat je op mijn profiel kijkt! Relatie expert Bij mij kun je terecht met al je vragen over zielsliefde, liefdesrelaties en vriendschappen. Worstel jij in je relatie, dan kan ik je vertellen h

Wat leuk dat je op mijn profiel kijkt!

Relatie expert
Bij mij kun je terecht met al je vragen over zielsliefde, liefdesrelaties en vriendschappen. Worstel jij in je relatie, dan kan ik je vertellen hoe een ander naar jou toe staat en wat je kunt verwachten.

Ook al je vragen en onduidelijkheden over kinderen, school- en opvoeding kun je mij stellen. Ik geef je handvatten zodat je verder kunt. Na 30 jaar leerkracht in het basisonderwijs en moederschap van twee prachtige zonen beschik ik over een boel ervaring en is geen situatie mij vreemd. Ik wil je graag ondersteunen en motiveren om een volgende stap te nemen.

Numerologie: ik heb alleen een naam en geboortedatum nodig. Vanuit de numerologie vertel ik je: de levensmissie, het persoonlijke jaar en wat in basis voor jou van belang is. Ook kan ik kijken naar "the match" tussen jou en iemand anders. Wil je meer weten over numerologie, vraag me gerust!

Wil je meer weten over jouw relatie, snap je niet waarom het leven niet stroomt of ben jij toe aan het zetten van de volgende stap en wil je nu eindelijk eens je droomleven manifesteren? ik help je graag op weg!

Ben je tevreden over mijn consult, dan maak je me blij met een review!

Tot snel!

Liefs,

Maureen van de Lustgraaf

Vertrouwenspersoon

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +18
  • Zielsverwanten +1
  • Tweelingzielen +6
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Spirituele ontwikkeling +2
  • Contact met overledenen +1
Life Coaching icon
Life Coaching +5
  • Levensvragen +4
  • Geluk +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1

Reviews

Consulent Maureen heeft 792 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een lieverd ben jij . Voelt heel snel in … ik ben benieuwd wanneer mijn liefde er is . Ben er helemaal klaar voor 🥰😍 dankjewel om mee te kijken 🙏🏼

Nancy - Gisteren, 23:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het fijn gesprek en de info. Het was klaar een duidelijk. Top!

Amian - Januari 14, 21:31

Heel graag gedaan!! Dank voor je fijne woorden. Liefs Maureen ❤️

Maureen - Januari 15, 12:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Maureen, Hartstikke bedankt voor het mooie gesprek! Vriendschap is een mooie basis en dat is nu ook mijn wens. Het voelt inderdaad als een nieuw begin in de liefde. Ben er blij mee en volg mijn hart.. Grappig dat we dezelfde energie hebben:-). 🤍

Januari 11, 23:51

Heel graag gedaan! Stap voor stap op weg. Geniet ervan ❤️

Maureen - Januari 12, 19:55
Ster Ster Ster Ster Ster

💛🙏✨

Anoniem - September 26 2023, 21:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel! Was heel waardevol ook je uitleg in hoe en wat er speelt! Die kwam aan! Je metaforen werken in ieder geval en slaan aan bij mij. Dank! Groet Anne

Anna - September 23 2023, 21:09
Bekijk alle 792 reviews
nl en
Support