Levensvragen

Iedereen krijgt wel eens te maken met ingrijpende levensvragen. Zoals na een belangrijke veranderende situatie op het werk, thuis, met relaties of over innerlijke vragen die je bezig kunnen houden: vragen over de juiste beslissing, wie je echt bent, wat je wilt of - juist niet meer wilt- maar ook wat het doel van je leven is.

Onze Topconsulenten zijn daarin gespecialiseerd en helpen je graag bij het vinden van de juiste antwoorden en inzichten. Want een goed gesprek met een objectieve coach kan heel verhelderend werken. Het voordeel is dat is dat je iemand aan de lijn krijgt aan wie je open en eerlijk je verhaal kunt doen in alle privacy.


Er zijn 241 consulenten met deze specialiteit
Direct zoekenRecente reviews

Super aangename persoonlijkheid, zeer rustig, heeft zelfs géén foto nodig...hij blijft consequent en gedetailleerd bij vorige voorspellingen zonder er een bloemblaadje bij of ..

Lieve Albert, Jij bent veel te bescheiden want op de manier jij blokkades kan wegnemen past maar een woord: " Magic" ik heb er gewoon geen woorden voor. Thanks Hanny !!!

Een geregistreerde gebruiker over Albert

Hi Albert:-), Je bent een echte topper met geheel eigen stijl;-)! Het was fijn om je weer te hebben gesproken en je update te mogen ontvangen. Dank je wel voor je zuiverh..