Hoe werkt het Review systeem? - Topconsulenten.nl

Reviews

Het belang van reviews

Door de reviews kunnen klanten van te voren zien hoe een consulent presteert. De klantervaringen worden als leidraad gebruikt voor de optimalisatie van onze diensten. Vandaar ook dat wij gekozen hebben voor een beoordelingssysteem dat er voor zorgt dat klanten een eerlijke presentatie krijgen van de specialiteiten van de consulent.

Hoe werkt het?

Je kunt een consult voorzien van een review wanneer het consult langer heeft geduurd dan 5 minuten. Een review bestaat uit een beoordeling door middel van sterren (1 t/m 5), een stukje geschreven tekst én een aanbeveling. Jouw reviews en de mogelijkheid tot het geven van een nieuwe review vind je in het tabblad Reviews.

Beoordeling

Bij iedere review dien je het consult te voorzien van een beoordeling. Een beoordeling geef je door middel van het kiezen van het aantal sterren (1 t/m 5). Door middel van deze waardering geef je aan hoe goed je het consult vond.

De review

Bij het geven van de review heb je de mogelijkheid om een stukje geschreven tekst toe te voegen. Hier kun je in je eigen woorden aangeven wat je van het consult vond. Een slechte beoordeling wordt uiteraard ook geplaatst, anders zou het systeem immers geen nut hebben. Het enige waar het systeem wel naar kijkt zijn bepaalde woorden en beledigende uitlatingen.

Aanbevelingen

Ook kun je een review voorzien van een aanbeveling. Aanbevelingen zijn voorgeselecteerde categorieen en subcategorieen die door het systeem worden aangegeven. Binnen deze categorieen kun je de onderwerpen selecteren waar het consult over ging en waar je de consulent goed in vond. Deze aanbevelingen komen ook op het profiel van de consulent te staan.

nl en
Support