Life Coaching - TopConsulenten - Topconsulenten.nl

Life Coaching

Life Coaching

Voor wie is een Life Coach?

Life Coaching is voor iedereen. Een Life Coach helpt je leven vorm te geven vanuit jouw diepste wensen en talenten. Misschien denk jij; “Een Life Coach? Dat heb ik niet nodig! Ik voel me prima…”. Je weet het pas als je je een keer hebt laten coachen.

Het doel van een Life Coach

Een Life Coach helpt jou bij het bereiken van optimale innerlijke vrijheid en levensgeluk. Door middel van het ontwikkelen van zelfkennis en zelfbewustzijn geef je vorm aan je leven vanuit jouw diepste wensen en verlangens.

Hoe ziet een gesprek met een Life Coach eruit?

Een Life Coach kan jou helpen de doelen in je leven te bereiken. Ook zul je met een Life Coach kijken naar wat nou eigenlijk jouw levensdoelen zijn? Het is niet zomaar iets om je kwetsbaar op te stellen. Je moet hier wel klaar voor zijn en een stap uit je comfort-zone durven te zetten. Juist wanneer samen met een levenscoach kritisch naar jouw zelfontwikkeling kan kijken, neem je grotere stappen dan ooit.

Een gesprek met een Life Coach is aangenaam en onbedwongen. Het gaat om jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is een open en eerlijk gesprek wat je natuurlijk in alle privacy hebt. Tijdens een gesprek met een Life Coach zul je merken dat je tot oplossingen komt die jou dichter bij de doelen in je leven brengt.

Profielfoto van Bellaa 202
Aanwezig
Box: 686

Helderziende liefde, relaties & zakelijk

Profielfoto van Shakira 51
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Ava 177
Aanwezig
Box: 419

na 21u online Ervaren eloquent medium vanuit helderhoren,-voelen en -weten. (English)

Profielfoto van Tabitha 124
Aanwezig
Box: 749

Sterk Invoelend Medium. Helderziend-voelend- wetend- horend- hoogsensitief medium. Ik kan heel goed in je toekomst kijken gedetailleerd.

Profielfoto van Quinta 64
Aanwezig
Box: 380

Geboren medium / ziener 40 jaar ervaring. Werkt met Gidsen. Bekende Verrassing/Nieuwjaarslegging 2024? Het zal je verbazen. Geen voorkennis nodig.

Profielfoto van Nemeya 37
Aanwezig
Box: 873

Als helderziend medium geef ik snel antwoorden op al uw vragen. 29 j ervaring. Sterk in tijd. EINDELIJK! OOK ENORME KORTING VOOR CHATREADINGS. NU!!

Profielfoto van Christina 94
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Shereen 66
Aanwezig
Box: 918

Helder voelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost! NIEUW healing op afstand! Kundalini expert

Profielfoto van Raymond 131
Aanwezig
Box: 894

Open eerlijk en zuiver! Helderziend helderhorend en helder wetend en voelend, tweelingzielen, coaching, Liefde relatie werk en financieel

Profielfoto van Alison 27
Aanwezig
Box: 569

Sterk in het lezen van mensen, multiculturele problematiek, relaties, werk, stress, burn-out, angst, rouw, depressie, empowerment. Ned,Eng,Duits

nl en
Support