Life Coaching - TopConsulenten - Topconsulenten.nl

Life Coaching

Life Coaching

Voor wie is een Life Coach?

Life Coaching is voor iedereen. Een Life Coach helpt je leven vorm te geven vanuit jouw diepste wensen en talenten. Misschien denk jij; “Een Life Coach? Dat heb ik niet nodig! Ik voel me prima…”. Je weet het pas als je je een keer hebt laten coachen.

Het doel van een Life Coach

Een Life Coach helpt jou bij het bereiken van optimale innerlijke vrijheid en levensgeluk. Door middel van het ontwikkelen van zelfkennis en zelfbewustzijn geef je vorm aan je leven vanuit jouw diepste wensen en verlangens.

Hoe ziet een gesprek met een Life Coach eruit?

Een Life Coach kan jou helpen de doelen in je leven te bereiken. Ook zul je met een Life Coach kijken naar wat nou eigenlijk jouw levensdoelen zijn? Het is niet zomaar iets om je kwetsbaar op te stellen. Je moet hier wel klaar voor zijn en een stap uit je comfort-zone durven te zetten. Juist wanneer samen met een levenscoach kritisch naar jouw zelfontwikkeling kan kijken, neem je grotere stappen dan ooit.

Een gesprek met een Life Coach is aangenaam en onbedwongen. Het gaat om jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is een open en eerlijk gesprek wat je natuurlijk in alle privacy hebt. Tijdens een gesprek met een Life Coach zul je merken dat je tot oplossingen komt die jou dichter bij de doelen in je leven brengt.

Meer lezen over dit onderwerp? Bekijk ons blog.

Profielfoto van Lady M 153
Aanwezig
Box: 787

Korting!Geboren Medium met Helderziend,voelend,Manifesteren,Tweelingzielen,Zuiver,Coach,geluk,soulmates

Profielfoto van Dani 124
Aanwezig
Box: 669

Ik geloof niet in loslaten wel in accepteren. tweelingziel, liefde, werk, soulmates,advies,verbinding en voorspelling,kaarten en invoelen

Profielfoto van Shereen 103
Aanwezig
Box: 918

Helderziend, ruikend, - en voelend paragnost! Healing op afstand! Kundalini expert

Profielfoto van Quinta 83
Aanwezig
Box: 380

Geboren medium / ziener 40 jaar ervaring. Werkt met Gidsen. Verrassingslegging? Het zal je verbazen. Geen voorkennis nodig.

Profielfoto van Nemeya 49
Aanwezig
Box: 873

Als Helderziend medium geef ik antwoord op al uw vragen. 29j. ervaring. Sterk in tijd. NU! TIJDELIJKE KORTING OP CHATREADING!

Profielfoto van Shakira 55
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Mandy 114
Aanwezig
Box: 726

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend, lichtwerker, transformatief coachen, oplossingsgericht, healing op afstand, direct en duidelijk.

Profielfoto van antoinette 36
Aanwezig
Box: 435

Zuiver Liefdevol Medium, Helderziend, Heldervoelend, Internationale Bewustzijnstraining,Transformatie-Coach, werkt Energetisch samen met Gidsen!

Profielfoto van Dinja 98
Aanwezig
Box: 951

Aanwezig: 19/4 en op afspraak <3 Ervaren medium | Helder wetend | Helder voelend | Life coach | Gespecialiseerd in liefde & relatie

Profielfoto van Medium Moon 99
Aanwezig
Box: 337

Lichtkrachtcoach - sjamaan - medium - zeer goed in doorschouwen van relatie en problematiek - vrouwenkwalen en kracht - overledene- geeft wassies

nl en
Support